Зеленський і генсек НАТО обговорили ситуацію навколо України

Зеленський і генсек НАТО обговорили ситуацію навколо України
Президент України Володимир Зеленський 19 січня провів телефонну розмову з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом. Основною темою бесіди стало обговорення безпеки навколо України.

Генеральний секретар поінформував Президента про результати нещодавнього засідання Ради НАТО – Росія та перспективи подальших переговорів з російською стороною щодо питань європейської безпеки. Повідомляє Офіс президента.

Володимир Зеленський висловив подяку Єнсу Столтенбергу за послідовну позицію Альянсу стосовно підтримки суверенітету й незалежності, а також євроатлантичних прагнень України. Він окремо відзначив принципову позицію НАТО щодо відданості політиці відкритих дверей.

Президент висловив сподівання на посилення практичної підтримки з боку Альянсу та його країн-членів у зміцненні обороноздатності України та спроможностей нашої держави протидіяти сучасним загрозам, зокрема кібератакам.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Білому домі відреагували на пропозицію тристоронніх переговорів з Путіним У Білому домі відреагували на пропозицію тристоронніх переговорів з Путіним
Псакі порадила Росії врешті визначитися, яким буде подальший шлях кризи на російсько-українському прикордонні.
В Україну та Грузію вторглася Росія, а не НАТО, — Блінкен В Україну та Грузію вторглася Росія, а не НАТО, — Блінкен
На його думку, те, що відбувається в Україні стосується не тільки України.
Жодних планів нападати на Україну у Росії не було і немає, - глава Ради РФ Жодних планів нападати на Україну у Росії не було і немає, - глава Ради РФ
Натомість в Україні, начебто, відбувається військове освоєння країнами НАТО.
Loading...
Load next