Москва закликала британське МЗС припинити "провокаційну діяльність"

Москва закликала британське МЗС припинити "провокаційну діяльність"
В Росії називають заяву МЗС Британії про приведення до влади України "проросійського лідера" - дезінформацією.

МЗС Росії, коментуючи заяву Британського МЗС про плани щодо встановлення в Україні проросійського лідера, закликало Міністерство "перестати займатися провокаціями".

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на російську агенцію ТАСС.

Поширена МЗС Британії дезінформація — ще одне свідчення того, що саме країни НАТО на чолі з англосаксами займаються ескалацією напруженості навколо України. Закликаємо МЗС Британії припинити провокаційну діяльність, перестати поширювати нісенітницю і сконцентруватися на вивченні історії татаро-монгольського іга, - заявили в МЗС РФ.

В повідомленні зазначено, що останнім часом у світі є багато інформації про те, що Росія збирається вторгнутися в Україну.

Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков назвав подібну інформацію "порожнім та безпідставним нагнітанням напруженості". Він наголосив, що Росія ні для кого не становить загрози. 

При цьому Пєсков не виключив можливості "провокацій для виправдання таких заяв" і попередив, що спроби силового вирішення кризи на південному сході України матимуть найсерйозніші наслідки.

Нагадаємо, в уряду Британії є інформація про те, що російські спецслужби підтримують зв’язки з багатьма колишніми українськими політиками. Потенційним кандидатом є колишній народний депутат України Євген Мураєв.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну
У понеділок, 19 квітня, Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба візьме участь в онлайн-засіданні Ради ЄС у закордонних справах.
Затриманий у Санкт-Петербурзі український консул залишив Росію Затриманий у Санкт-Петербурзі український консул залишив Росію
Консул Генерального консульства України в Санкт-Петербурзі Олександр Сосонюк, якого МЗС РФ через влаштовану проти нього провокацію оголосило небажаною персоною, 21 квітня залишив територію Росії.
Загострення на Сході: Кулеба поговорив з міністрами Словаччини і Грузії Загострення на Сході: Кулеба поговорив з міністрами Словаччини і Грузії
Словаччина підтримує Україну на тлі дестабілізаційних дій Росії.
Loading...
Load next