"Тупий су*ий син": Байден у прямому ефірі обізвав журналіста, після чого зателефонував і вибачився (відео)

"Тупий су*ий син": Байден у прямому ефірі обізвав журналіста, після чого зателефонував і вибачився (відео)
Журналіст запевнив, що Байден може називати його як хоче, аби це змушувало президента говорити.

Джо Байден у прямому ефірі назвав журналіста Пітера Дусі "тупим су*им сином". Це сталося після запитання про інфляцію. Про це повідомляє Fox News.

Зазначається, що сам Дусі згодом зізнався, що на той час не чув слів Байдена. Тепер журналісту цікаво, чи Білий дім "запікуватиме" слова Байдена у своїй стенограмі.

Такий випадок стався, коли журналістів попросили залишити залу. Однак Дусі вигукнув запитання. Він поцікавився, чи вважає Байден інфляцію "політичним тягарем напередодні проміжних виборів".

Спочатку президент зауважив, що це — "цінне зауваження". Пізніше Байден продовжив свою промову, а тоді заявив "ну що за тупий су*ий син".

Після інциденту журналіст розповів, що приблизно через годину Байден зателефонував йому. Розмова була приємною. Президент заявив: "нічого особистого, приятелю".

Дусі та Байден говорили про те, що час рухатися вперед.

Журналіст зазначив, що продовжить ставити запитання. А Байден зауважив: "ти маєш це робити".

Згодом Дусі зауважив: йому не потрібно, щоб перед ним хтось вибачався. Журналіст зауважив, що Байден може називати його як хоче, аби це змушувало президента говорити.

Нагадаємо, раніше Байден обговорив ситуацію в Україні з командою нацбезпеки США.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Росія використовує Азовське море як театр військових дій, — Кулеба Росія використовує Азовське море як театр військових дій, — Кулеба
Своєю чергою сенатори Шагін та Портман надали чотири поради Байдену на тлі загрози подільного російського вторгнення на територію України.
Вступ України в НАТО: Блінкен назвав умову Вступ України в НАТО: Блінкен назвав умову
Раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна продовжує докладати всіх зусиль для вступу до НАТО, однак є певні перешкоди.
Ведуться переговори: зустріч Зеленського і Байдена планується на кінець липня Ведуться переговори: зустріч Зеленського і Байдена планується на кінець липня
Міністр Дмитро Кулеба розповів, що наразі ведуться переговори щодо зустрічі президента США із Володимиром Зеленським. Ймовірна дата візиту Джо Байден в Україну - кінець липня.
Loading...
Load next