Запровадження санкцій РНБО проти каналу «НАШ»: правоохоронці готують обґрунтування

Запровадження санкцій РНБО проти каналу «НАШ»: правоохоронці готують обґрунтування
Мета петиції захист національної та інформаційної безпеки України.

Наразі триває підготовка документів для запровадження Радою національної безпеки і оборони санкцій проти телеканалу «НАШ», який належить колишньому народному депутату Євгенію Мураєву. Повідомляє Радіо Свобода.

Жодне правоохоронне відомство не повідомило про таку підготовку офіційно. Але Радіо Свобода підтвердило джерело в правоохоронних органах. 

На вказаному телеканалі транслюються антидержавні висловлювання та пропаганда в інтересах держави-агресора.

Так, Євгеній Мураєв, реальний власник телеканалу НАШ неодноразово в його ефірі заперечував факт російської агресії, називаючи міжнародний збройний конфлікт, що був розвʼязаний Російською Федерацією проти України у 2014 році "громадянською війною".

Євгеній Мураєв також заявляв, що Україні не варто захищатися від збройної агресії, - йдеться у петиції.

Петиція із закликом запровадити санкції проти телеканалу «НАШ» набрала необхідну кількість голосів 17 січня.

Нагадаємо, що у Києві на Будинку профспілок повісили банер із рекламою телеканалу "Наш" і Мураєва (фото). Власник телеканалу "Наш" Євген Мураєв є лідером політичної партії "Наші", що має проросійські погляди.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Агент впливу": нардеп Новинський потрапив до бази "Миротворця" "Агент впливу": нардеп Новинський потрапив до бази "Миротворця"
Новинського звинувачують у пропаганді "русского міра" та він потрапив до бази "Миротворця" як "агент впливу Російської православної церкви (РПЦ) в Україні".
Нацрада оштрафувала проросійські телеканали "НАШ" та "NewsOne" Нацрада оштрафувала проросійські телеканали "НАШ" та "NewsOne"
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оштрафувала два телеканали "НАШ" і "Newsone" внаслідок розпалювання національної, расової та релігійної ворожнечі й ненависті.
Аваков вважає, що в Україні потрібно відкрити російськомовний канал
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков пропонує створити російськомовний телеканал, однак із проукраїнськими поглядами. На його думку, він міг би проросійській пропаганді на міжнародному інформаційному ринку.
Loading...
Load next