ДТП з Трухіним: в уряді поки не робили висновків щодо дій Монастирського - Шмигаль

ДТП з Трухіним: в уряді поки не робили висновків щодо дій Монастирського - Шмигаль
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що в уряді поки не обговорювали питання щодо дій міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського у справі народного депутата Олександра Трухіна.

Давайте дочекаємось рішень правоохоронних органів і тобі будемо робити всі висновки, - зазначив Шмигаль. 

На уточнююче питання, чи уряд робив уже висновки щодо дій Монастирського у контексті справи Трухіна, Прем'єр-міністр відповів: "На сьогодні ні". Про це він зазначив під час спілкування з журналістами, повідомляє Укрінформ.

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Трухін 23 серпня 2021 року начебто спричинив дорожньо-транспортну пригоду на Бориспільській трасі при в'їзді в Київ. Внаслідок ДТП постраждали шестеро людей, серед яких двоє дітей, а також голова Комітету арбітрів Федерації футболу України Лучано Лучі та його помічник Роман Лишень. За кілька днів після ДТП деякі ЗМІ почали видаляти опубліковану про це інформацію.

31 серпня процесуальний керівник у справі щодо ДТП за імовірної участі Трухіна доручив подальше розслідування цієї події слідчим Державного бюро розслідувань.

Трухін заявив, що слідчі та адвокати заборонили йому коментувати перебіг розслідування.

Президент України Володимир Зеленський, коментуючи цю ситуацію, сказав, що якби в ДТП за участі Трухіна хтось загинув, його б вже не було в складі політсили “Слуга народу”.

Нагадаємо, що "Я тобі віддячу": "УП" опублікувала розслідування ДТП з нардепом Трухіним. Його виключили з партії (відео). 

Також "Ніхто з них не повинен ховатися", - "Слуга народу" ініціює проведення позачергового засідання Верховної Ради по справі Олександра Трухіна.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У "Слузі народу" сьогодні вирішать питання виключення Трухіна і Кузьміних з фракції У "Слузі народу" сьогодні вирішать питання виключення Трухіна і Кузьміних з фракції
Засідання розпочнеться близько 19:00 і пройде у форматі Zoom-конференції.
Зеленський не втручається у розслідування: скандальне ДТП за участю "слуги народу" Трухіна (відео) Зеленський не втручається у розслідування: скандальне ДТП за участю "слуги народу" Трухіна (відео)
Аварія трапилась напередодні Дня Незалежності, а 1 вересня про ДТП заговорив і сам Трухін – нардеп запевнив, що не планує нічого приховувати й згодом додав, що не був п'яним та боятись йому нічого, адже не вважає себе винним.
Зеленський сховався за спинами Арахамії та партії і фракції "Слуга народу", — Ткач про розслідування ДТП з Трухіним Зеленський сховався за спинами Арахамії та партії і фракції "Слуга народу", — Ткач про розслідування ДТП з Трухіним
Раніше УП опублікувала журналістське розслідування резонансної ДТП за участю нардепа Олександра Трухіна, яке викликало бурхливу реакцію у суспільстві.
Loading...
Load next