Верховна Рада звернеться до ООН, ПАР'Є, НАТО та інших організацій через агресію Росії (відео)

Верховна Рада звернеться до ООН, ПАР'Є, НАТО та інших організацій через агресію Росії (відео)
Руслан Стефанчук наголосив, що парламент працює у штатному режимі, а за необхідності – й 24/7.

Український Парламент працює наразі в штатному режимі, а за необхідності зможе працювати й у цілодобовому. Про це заявив Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук під час засідання Погоджувальної ради депутатських фракцій та груп.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на сайт Верховної Ради.

Він закликав громадян зберігати спокій та не піддаватися паніці, а народним депутатам – зберігати єдність і скоординовано працювати.

Треба відкласти політичні бачення і слогани, гуртуватися, щоби за необхідності ми могли ухвалювати необхідні для безпеки рішення. Верховна Рада працює постійно у штатному режимі, а за необхідності – 24/7, щоби забезпечити виконання всіх функцій, покладених на Парламент, – наголосив Руслан Стефанчук.

Голова Парламенту України звернувся до керівників фракцій та груп із проханням забезпечити присутність народних депутатів на робочих місцях.

Також очільник українського Парламенту поінформував, що найближчим часом буде зареєстрований проєкт постанови про звернення Верховної Ради до ООН, Європейського Парламенту, ПАРЄ, Парламентської асамблеї НАТО, урядів та парламентів світу у зв’язку з ескалацією Росії та безпековою ситуацією навколо України. Руслан Стефанчук додав, що депутати мають розглянути постанову якнайшвидше.

Хочу подякувати всім нашим партнерам, які в непростий час висловлюють солідарність з українським Парламентом та українським народом. Хочу звернутися до парламентаріїв інших країн світу з тим, щоби вони не стояли осторонь цих процесів. Ми відкриті до міжпарламентського діалогу з нашими колегами та готові спілкуватися у режимі 24/7, - підкреслив Руслан Стефанчук.

Нагадаємо, у "Європейській Солідарності" вимагають від Зеленського негайно відкликати посла Пристайка і дезавуювати його заяви щодо членства України в НАТО.

Підтримайте ПравдаТУТ Львів у Patreon.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Парламент працює над проєктом змін до Конституції, що стосується децентралізації - Стефанчук (відео) Парламент працює над проєктом змін до Конституції, що стосується децентралізації - Стефанчук (відео)
Під час урочистостей до Дня місцевого самоврядування Руслан Стефанчук також вручив відзнаки Верховної Ради України представникам органів місцевого самоврядування.
Рекордно низька кількість нардепів прийшла на позачергове засідання ВР Рекордно низька кількість нардепів прийшла на позачергове засідання ВР
Нардепи провалили всі проєкти постанов про скасування 4 рішень Верховної Ради, які стосувалися реформування "Укроборонпрому" та судової системи.
Зеленський скликає позачергову сесію Ради для затвердження Великого герба України Зеленський скликає позачергову сесію Ради для затвердження Великого герба України
Президент попросив спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова скликати позачергове засідання парламенту для затвердження Великого герба України.
Loading...
Load next