Рекордно низька кількість нардепів прийшла на позачергове засідання ВР

Рекордно низька кількість нардепів прийшла на позачергове засідання ВР
Нардепи провалили всі проєкти постанов про скасування 4 рішень Верховної Ради, які стосувалися реформування "Укроборонпрому" та судової системи.

20 липня, о 14-й годині Верховна Рада почала позачергове засідання, на ньому зареєструвалися лише 99 нардепів. Про це стало відомо під час трансляції парламентського засідання

Засідання відкрив перший віцеспікер Руслан Стефанчук. Дмитро Разумков у залі відсутній. 

У залі зареєстровані 99 народних депутатів. Позачергове засідання Верховної ради України оголошую відкритим, – сказав Стефанчук. 

 Нардеп Олексій Гончаренко зауважив, що засідання неповноважне, проте Стефанчук це заперечив. 

Сьогодні, нардепи провалили постанови, які минулого тижня зареєстрували в Раді.

Автори постанов вимагали скасувати результати голосування щодо законів про перезавантаження роботи Вищої кваліфкомісії суддів, реформи «Укроборонпрому», Вищої ради правосуддя  та її інспекторів. Тепер закони ляжуть на стіл спікера Ради, а потім підуть на підпис президента та публікацію.

Нагадаємо, що в останній день пленарного тижня, Верховна Рада призначила Дениса Монастирського міністром внутрішніх справ.
 

Читайте також
"Видно, що вчора був футбол": Разумкова розсмішила "рекордна" явка депутатів (відео) "Видно, що вчора був футбол": Разумкова розсмішила "рекордна" явка депутатів (відео)
Під час пленарного засідання у Верховній Раді був зафіксований "антирекорд" із неявки депутатів на роботу - зареєструвалися лише 132 народних депутати з більш ніж 400.
За "деякі відставки" в Раді пропонують по 50-100 тисяч: Разумков розповів про підкуп депутатів (відео) За "деякі відставки" в Раді пропонують по 50-100 тисяч: Разумков розповів про підкуп депутатів (відео)
Він не уточнив, для відставки кого саме відбувається ймовірний підкуп, але пообіцяв також офіційно звернутися до правоохоронних органів.
Не підтримала закон про олігархів: Буймістер виключили з фракції "Слуга народу" Не підтримала закон про олігархів: Буймістер виключили з фракції "Слуга народу"
Раніше Буймістер не голосувала за президентський законопроєкт про деолігархізацію в обох читаннях та не підтримувала відкликання з посади голови Верховної Ради Дмитра Разумкова.
Loading...
Load next