Гірші за Скабєєву та Соловйова, – Арахамія про західні ЗМІ

Гірші за Скабєєву та Соловйова, – Арахамія про західні ЗМІ
Давид Арахамія заявив, що деякі американські ЗМІ поширювали та поширюють "відверті фейки" про загрозу вторгнення Росії. Зокрема, цього разу їм можуть позаздрити навіть російські пропагандисти.

Глава фракції "Слуга народу" Арахамія заявив, що варто зробити ретроспективний аналіз ситуації. Усе тому, що поширення фейків – елемент гібридної війни. Про це політик заявив у етері програми "Право на владу".

Я думаю, коли через два-три тижні фаза зникне, ми маємо зробити ретроспективний аналіз, яким чином великі дуже відомі ЗМІ почали розповсюджувати інформацію гірше, ніж Скабєєва з Соловйовим, – заявив Арахамія.

Він наголосив, що відверті фейки поширювали:

  • CNN;
  • Bloomberg;
  • WSJ.

Істерія коштує дорого, наголосив Арахамія та зауважив, що панічні настрої через інформацію про можливе вторгнення Росії мають згубний вплив на українську економіку.

Глава фракції "Слуга народу" наголосив, що мовиться про 2 – 3 мільярди доларів щомісяця. Економічні втрати підраховують щодня.

Арахамія зауважив, що чиєсь рішення перевезти посольство до Львова коштуватиме для економіки України кілька сотень мільйонів доларів.
Нагадаємо, що "Ключ лежить у Москві": Шольц і Байден обговорили виконання мінських угод. Канцлер Німеччини Олаф Шольц розповів президенту США Джо Байдену телефоном про свої недавні візити до Києва й Москви. Лідери погодилися, що ризик нової агресії Росії проти України не зник.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Росія щороку витрачає мільйони рублів на поширення антиукраїнського контенту (фото) Росія щороку витрачає мільйони рублів на поширення антиукраїнського контенту (фото)
На це Росія виділяє гроші із держбюджету за статтею витрат "інші питання у сфері ЗМІ".
"Починають вкидати фейки": Арахамія заявив, що ситуація на Донбасі нічим не гірша за ту, яка була навесні 2021 "Починають вкидати фейки": Арахамія заявив, що ситуація на Донбасі нічим не гірша за ту, яка була навесні 2021
Парламентар повідомив, що за тиждень-два було б доцільно організувати національні навчання за допомогою територіальної оборони та Національної гвардії.
"Я прошу не сіяти паніку": Резніков розповів про ситуацію на українському кордоні "Я прошу не сіяти паніку": Резніков розповів про ситуацію на українському кордоні
З кінця жовтня 2021 року Росія стягує війська до українських кордонів.
Loading...
Load next