Ющенко назвав кілька сценаріїв закінчення війни

Ющенко назвав кілька сценаріїв закінчення війни

Колишній президент України Віктор Ющенко вважає, що перемога Росії над Україною і втримання Володимира Путіна при владі буде катастрофою для всього світу. Повідомив Ющенко в інтерв'ю BBC Radio 4.

Хтось гадає – як закінчиться війна, за яких умов. Війна закінчиться у двох випадках – чи ми виженемо з України останнього москаля, але це буде часткова перемога у цій війні, бо ще залишається поневолена Росія, поневолена нація.

Якщо вона продовжить існування під егідою Путіна, це буде катастрофа для всього світу.

Є й другий варіант, теоретичний, що війна закінчиться тоді, коли помре останній український герой, - сказав політик.

Нагадаємо, що Личаківський райсуд Львова обрав Іллі Киві запобіжний захід та оголосив у міжнародний розшук. Ілля Кива, який виїхав до Іспанії ще до початку російського вторгнення в Україну, перебуває в Росії.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео) Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)
Львівський депутат від ЄС Юрій Гринів у міськраді відкрив на телефоні зображення Володимира Путіна, дістав аркуш паперу та почав змальовувати його обличчя.
Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму
Кабінет міністрів на засіданні 29 вересня затвердив Стратегію деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та Севастополя. Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.
Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ
МЗС РФ висилає з Росії консула України Сергія Дірезу. Він брав активну участь у захисті громадян України, відвідував суди і СІЗО, де незаконно тримають українських політв'язнів.
Loading...
Load next