"Пара крилатих ракет по Грузії — це така дрібниця": росія погрожує Грузії ракетним обстрілом

"Пара крилатих ракет по Грузії — це така дрібниця": росія погрожує Грузії ракетним обстрілом
росія вимагає допустити своїх інспекторів до "американських лабораторій" на території Грузії.

Провідний експерт російського Центру військово-політичних досліджень МДІМВ Михайло Олександров заявив, що якщо Грузія відмовиться допускати російських інспекторів на начебто розташовані на її території "американські біолабораторії", то росія має "повне право" завдати них ракетний удар. 

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на російське видання ИА REGNUM.

Грузію треба прямо попередити: ми вимагаємо допуску наших інспекторів на ці об'єкти, і якщо вони відмовляться, то треба сказати, що ми просто знищимо ці лабораторії, завдамо ударів. В умовах, коли ми проводимо операцію в Україні, пара крилатих ракет по Грузії — це буде така дрібниця, що ніхто у світі, власне кажучи, цього і не помітить. Захід, звичайно, як завжди, кричатиме Ну, а чого він кричатиме? Навіщо створювати біолабораторії, спрямовані проти росії? Нема чого їх створювати!, - заявив Михайло Олександров. 

Додамо, що на цьому російському виданні в кінці статті "нагадують", що на території Грузії начебто діє так званий центр Лугара, який є американською лабораторією з розробки біологічної зброї.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Росії відреагувала на заяву українського посла щодо ядерного статусу України Росії відреагувала на заяву українського посла щодо ядерного статусу України
Міністерство закордонних справ Росії вважає, що заява українського посла щодо відновлення ядерного статусу України - "це спроба шантажу". На реакцію російська сторона спромоглась майже через 2 тижні після заяви дипломата.
"Заздалегідь написана комедія": Саакашвілі у суді озвучив гучну заяву та звернувся до українців "Заздалегідь написана комедія": Саакашвілі у суді озвучив гучну заяву та звернувся до українців
Саакашвілі був затриманий в Грузії 1 жовтня після нелегального прибуття в країну.
Loading...
Load next