росія в ООН раптом визнала свою причетність до звірств у Бучі, назвала війну - війною, а не "спецоперацією" (відео)

росія в ООН раптом визнала свою причетність до звірств у Бучі, назвала війну - війною, а не "спецоперацією" (відео)
Небензя також визначив агресію проти України забороненим для РФ словом "війна".

Постпред росії в ООН Василь Небензя визнав причетність російських військ до звірств у Бучі, а також кілька разів називав "спецоперацію" РФ в Україні війною. На це звернув увагу український представник в ООН Сергій Кислиця.

російський дипломат, виступаючи на захист агресії росії, раптом обмовився і сказав, що трупів у Бучі не було "до приїзду російських військ".

Якщо ви подивитеся уважно на те, що бачите у Бучі, на трупи. Трупи, які лежать на вулицях, яких не існувало доти, доки не ввійшли російські війська… Вийшли, вибачте, - заявив постпред РФ.

росія вустами свого постійного представника при ООН василя небензі визнала, що веде в Україні війну, а не «спеціальну операцію». Про це сказав постійний представник України при ООН Сергій Кислиця.

Якщо і є щось, за що ми маємо подякувати російському представникові, то це за його визнання на вчорашній пресконференції, що росія веде війну проти України. «Війна» ви сказали кілька разів, а не «спеціальна операція, - звернувся Кислиця до небензі.

За словами Кислиці, постпред росії також визнав, що російська армія вбивала цивільних осіб.

Чи мені увімкнути відео (з пресконференції)? Ви сказали, що це війна і що на війні вбивають мирних жителів, - зазначив він.

На засіданні Радбезу небензя поширював кремлівську брехню про «містифікацію» масових убивств у Бучі, яку нібито вчинили «українські радикали», і стверджував, що відведення російських військ з-під Києва було плановим.

«Єдина правда», яку сказав небензя на засіданні Радбезу, – це те, що росія рухається в Україні не так, як планувала, зазначив Кислиця. «І єдина причина – це опір української армії та українського народу, а не ваше розумне військове планування, - додав він.

Кислиця порівняв російські війська з нацистами, оскільки росія так само «вбиває мирних жителів, намагається перекроювати міжнародно визнані кордони, ставити завдання остаточно вирішити українське питання, як Гітлер намагався вирішити єврейське питання».


Нагадаємо, що "Херсон росіяни підготували вже до здачі", — Арестович.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Ласкаво просимо у пекло, тварюки!": Ярош назвав Лукашенка "дебілом" та пообіцяв Путіну показати "українську гостинність" "Ласкаво просимо у пекло, тварюки!": Ярош назвав Лукашенка "дебілом" та пообіцяв Путіну показати "українську гостинність"
Згідно з останньою розвідувальною оцінкою Міноборони України Росія розмістила понад 130 тисяч військовослужбовців біля українських кордонів.
Loading...
Load next