Президент підписав закон про захист українців, яких росіяни позбавили свободи

Президент підписав закон про захист українців, яких росіяни позбавили свободи

Президент України Володимир Зеленський підписав закон про захист осіб, яких позбавили особистої свободи внаслідок війни рф проти України, та членів їхніх сімей. Відомі зі звернення президента України з нагоди Дня памʼяті жертв геноциду кримськотатарського народу

Сьогодні, саме у цей день, я підписую ухвалений Верховною Радою закон про соціальний і правовий захист осіб, стосовно яких встановлено факт позбавлення особистої свободи внаслідок збройної агресії проти України, та членів їхніх сімей.

Цей закон – для захисту усіх тих звичайних, мирних, цивільних людей, хто зазнав репресій від окупантів і хто був захоплений ними у полон. 

Цей закон, зокрема, і для Нарімана Джелялалова, і для багатьох інших, хто у Криму, у своєму рідному домі, позбавлений чужинцями волі. Для тих, хто утримується в тюрмах на півострові, хто вивезений в Росію. Уе закон для рідних і близьких усіх бранців Кремля, у Донецьку й Луганську, в усіх цих районах (окупованих) і в Криму.  Для усіх, хто ззазнав знущань від ворога. Це – допомога і захист.

І ми обов'язково відновимо справедливість… Вічна пам'ять усім жертвам геноциду кримськотатарського народу.

Нагадаємо, що брат Кадирова був польовим командиром в Маріуполі, - британська розвідка.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Безпека громадян: прем'єр Японії планує сьогодні поговорити із Зеленським Безпека громадян: прем'єр Японії планує сьогодні поговорити із Зеленським
Своєю чергою Путін додає військовий потенціал поблизу України і в Білорусі.
«Ні, поверненню в СРСР»: у Тбілісі відбулася акція на підтримку України «Ні, поверненню в СРСР»: у Тбілісі відбулася акція на підтримку України
До мітингу також приєдналися українці та білоруси, які проживають у Грузії.
"Ласкаво просимо у пекло, тварюки!": Ярош назвав Лукашенка "дебілом" та пообіцяв Путіну показати "українську гостинність" "Ласкаво просимо у пекло, тварюки!": Ярош назвав Лукашенка "дебілом" та пообіцяв Путіну показати "українську гостинність"
Згідно з останньою розвідувальною оцінкою Міноборони України Росія розмістила понад 130 тисяч військовослужбовців біля українських кордонів.
Loading...
Load next