Суд дозволив заарештувати Януковича у ще одній справі

Суд дозволив заарештувати Януковича у ще одній справі
Колишній президент Янукович — фігурант декількох справ. В одній з них вже є вирок: у справі про державну зраду — 13 років ув’язнення.

Печерський районний суд Києва дозволив заарештувати експрезидента-втікача Віктора Януковича у справі про незаконний перетин держкордону. Повідомили в Офісі Генпрокурора.

За участі прокурорів Офісу Генерального прокурора Печерським районним судом міста Києва обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою колишньому Президенту України, який підозрюється в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 2 ст. 332 КК України), - вказали у відомстві.

Досудове розслідування триває та здійснюється слідчими Державного бюро розслідувань.

За даними слідства, експрезидент України, діючи спільно з співробітниками Управління державної охорони та представниками російської федерації, 23 лютого 2014 року, знаходячись на околиці села Урзуф Донецької області, за допомогою трьох гелікоптерів збройних сил рф повітряним шляхом незаконно перетнув та переправив не менше 20 осіб через державний кордон України до міста Анапа Краснодарського краю російської федерації, - йдеться у повідомленні Офісу Генпрокурора.

Нагадаємо, що Італія запропонувала 4-етапний план врегулювання ситуації в Україні.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Янукович добився свого! ЄСПЛ прийняв до розгляду його справу Янукович добився свого! ЄСПЛ прийняв до розгляду його справу
Європейський суд з прав людини (ЄСПЛ) почав розглядати скаргу колишнього президента України Віктора Януковича. Він скаржиться, що суди і правоохоронці були упереджені до нього.
Справа "Межигір'я": суд заочно арештував сина Януковича Справа "Межигір'я": суд заочно арештував сина Януковича
Суд підтримав позицію прокурора і детектива та задовольнив клопотання у повному обсязі.
На Одещині прикордонники затримали злочинця, якого розшукував Інтерпол (фото) На Одещині прикордонники затримали злочинця, якого розшукував Інтерпол (фото)
Співробітники Білгород-Дністровського прикордонного загону затримали чоловіка, який нелегально перетнув кордон України та Молдови. Згодом з'ясувалось, що чоловік перебуває в розшуку Інтерполу від 2016 року.
Loading...
Load next