"Це тиск на суд": адвокат Порошенка заперечив звинувачення Медвечука (відео)

"Це тиск на суд": адвокат Порошенка заперечив звинувачення Медвечука (відео)
За словами адвоката, цією справою має займатися не Служба безпеки, а Держбюро розслідувань.

Cьогодні Служба безпеки України опублікувала допит екснардепа Віктора Медведчука, у якому дав він свідчення проти п'ятого президента України Петра Порошенка у справі закупівлі вугілля з "Л/ДНР". Своєю чергою адвокат Порошенка Ігор Головань у коментарі Суспільному заявив, що слова Медведчука не відповідають дійсності.

На нашу думку, взагалі те, що робить СБУ — це винятково піар. По-перше, це не їхня справа, цим має займатися ДБР. І те, що про це говорить СБУ — це підтверджує, що тут нічого спільного із правдою і законом немає, — наголосив він.

За словами Голованя, рішення оприлюднити свідчення Медведчука пов’язане із судовим засіданням у справі п’ятого президента.

Сьогодні призначене судове засідання стосовно арешту на майно Петра Порошенка. Це звичайний тиск на суд, — підсумував адвокат.

Нагадаємо, затриманий Службою безпеки України Віктор Медведчук розповів про схему виведення з державної власності частини магістрального нафтопродуктопроводу «Самара – Західний напрямок» для подальшого прокачування через нього дизельного палива.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ перевірить причетність Порошенка та Гонтаревої у справі Медведчука (відео) СБУ перевірить причетність Порошенка та Гонтаревої у справі Медведчука (відео)
Наразі в інтересах слідства імена інших фігурантів справи Медведчука не розголошують. За словами Баканова, у частині питання щодо Порошенка та Гонтаревої – це "складне питання".
"Справа Медведчука-Козака": деталі трьохгодинного допиту Петра Порошенка у СБУ (відео) "Справа Медведчука-Козака": деталі трьохгодинного допиту Петра Порошенка у СБУ (відео)
Петра Порошенка викликали до СБУ як свідка в кримінальному провадженні за підозрою щодо народних депутатів Віктора Медведчука і Тараса Козака в скоєнні кримінальних злочинів. Допит тривав понад три години.
Loading...
Load next