путіна потрібно цілком відсторонити від влади, - прем'єр Польщі

путіна потрібно цілком відсторонити від влади, - прем'єр Польщі

Прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький хотів би, щоб президент росії володимир путін був "повністю відсторениний від влади". Про це він сказав у вівторок для Sky News.

Якщо Європа і вільний світ програють цю битву, програють цю війну, ми більше не будемо в безпеці, тому що ми завжди будемо під загрозами та шантажем з боку путіна, — заявив Моравецький під час саміту ЄС у Брюсселі, присвяченого війні в Україні.

Моравецкій також заявив телеканалу, що якщо Україна залишиться суверенною державою, це буде перемогою для всіх.

Звичайно, ми хотіли б, щоб він був повністю відсторонений від влади, - сказав він, додавши, що путін є "жорстокою силою".

Нагадаємо, що "спецоперації" від Лукашенка: самопроголошений президент розповів подробиці діянь білоруського КДБ в Україні.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Багато європейських лідерів було спокушено путіним. Зараз вони шоковані, — Моравецький Багато європейських лідерів було спокушено путіним. Зараз вони шоковані, — Моравецький
Раніше Моравецький заявив, що Росія "не зможе знищити Україну, тому що покора – згода на знищення народу".
В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі
Російська Федерація відреагувала на запрошення українського президента щодо зустрічі з Путіним на Донбасі, де йде війна. Росія вважає, що ця зустріч не має ніякого сенсу.
Loading...
Load next