ДБР завершило розслідування про держзраду Медведчука: йому загрожує до 15 років ув'язнення (ВІДЕО)

ДБР завершило розслідування про держзраду Медведчука: йому загрожує до 15 років ув'язнення (ВІДЕО)
Досудове дослідження завершили за підозрами у вчиненні кримінальних правопорушень: державна зрада та порушення законів та звичаїв війни.

ДБР завершило розслідування у провадженні про держзраду Віктора Медведчука, йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Досудове дослідження завершили за підозрами у вчиненні кримінальних правопорушень: державна зрада та порушення законів та звичаїв війни.

Про це пише ПравдаТУТ News із посиланням на ДБР.

Віктора Медведчука обвинувачують у тому, що спільно з іншим народним депутатом України від політичної партії ОПЗЖ (перебуває у розшуці), посадовими особами російської федерації та іншими діячами вчинили замах на розграбування національних цінностей – незаконного видобутку нафти та газу на шельфі Чорного моря в районі тимчасово окупованої території АР Крим які, відповідно до Конституції України, є власністю українського народу.

Окрім того, за даними слідства, нардеп України допоміг керівництву росії в проведенні підривної діяльності проти України.

Він здійснював збір інформації щодо місць дислокації військових формувань України, проведення заходів бойової підготовки, надавав сприяння в залученні громадян України до реалізації заходів на шкоду державі для дестабілізації суспільно-політичної ситуації, - зазначено в повідомленні.

Тепер Медведчукові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Нагадаємо, ексзаступника міністра, якого викрили на багатомільйонному хабарі, посадили на 10 років.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Прокурор Медведчука занудьгував на засіданні в суді: він креслив будинок, схожий на тюрму (фото) Прокурор Медведчука занудьгував на засіданні в суді: він креслив будинок, схожий на тюрму (фото)
2 вересня Печерський райсуд Києва ще на 60 діб подовжив Медведчуку строк дії запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.
ДБР викликає Порошенка на допит і закликає перестати маніпулювати суспільною думкою ДБР викликає Порошенка на допит і закликає перестати маніпулювати суспільною думкою
Політик прийшов на допит 24 січня, проте пішов, так і не дочекавшись слідчого.
Медведчук заявив, що перебуває в Україні і "не збирається ховатись" Медведчук заявив, що перебуває в Україні і "не збирається ховатись"
Підозрюваний у державній зраді проросійський скандальний депутат Віктор Медведчук заявив, що зараз він перебуває в Україні, і назвав події довкола себе "політичною розправою".
Loading...
Load next