Південь ми нікому не віддамо, все своє повернемо, і море буде українським – Зеленський (відео)

Південь ми нікому не віддамо, все своє повернемо, і море буде українським – Зеленський (відео)

Президент України Володимир Зеленський записав нічне, майже ранкове звернення за підсумками робочої поїздки на Миколаївщину. Він зокрема заявив, що Україна обов'язково поверне усі свої тимчасово окуповані території.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на звернення Президента.

Повертаюся з півдня – відвідав сьогодні наші передові позиції на Миколаївщині, відвідав сам Миколаїв, а також Одеську область. Поспілкувався з нашими захисниками, захисницями – військові, поліцейські, нацгвардійці, тероборона. Настрій у них – упевнений, і по очах видно, що всі вони не сумніваються в нашій перемозі, – зазначив Зеленський.

Зокрема Президент вручив орден «Золота Зірка» Герою України – полковнику Вадиму Сухаревському, командиру 59-ї окремої мотопіхотної бригади. 

Південь ми нікому не віддамо, все своє – повернемо, і море буде українським і безпечним, – наголосив глава держави.

Зеленський також зазначив, що із місцевими посадовцями обговорили безпеку наших портів і можливості для експорту української агропродукції.

Наша позиція чітка й незмінна: щойно вдасться гарантувати безпеку за допомогою міжнародного посередництва, Україна зробить усе можливе для протидії продовольчій кризі у світі, яка виникла через російську війну, – і в Азії, і в Африці, і в більшості країн Європи, – підкреслив він.

Нагадаємо, Секретар РНБО Олексій Данілов розповів, що з початку повномасштабного вторгнення росії Президента України Володимира Зеленського п'ять разів намагалися вбити.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Здаватись українці не звикли". Зеленський у День Гідності та Свободи записав нове відеозвернення "Здаватись українці не звикли". Зеленський у День Гідності та Свободи записав нове відеозвернення
Президент Володимир Зеленський записав відео до українців з нагоди Дня гідності та свободи, що відзначається сьогодні, 21 листопада, в Україні.
"Ми будемо разом робити все, щоб Україна була вільною і незалежною": Олексій Рєзніков відвідав Миколаївську область (фото) "Ми будемо разом робити все, щоб Україна була вільною і незалежною": Олексій Рєзніков відвідав Миколаївську область (фото)
Під час робочої поїздки до Миколаївської області Олексій Резніков назвав українських морпіхів мотивованими професіоналами своєї справи.
Це вдячність і пам'ять, – Зеленський зробив заяву у День перемоги над нацизмом (відео) Це вдячність і пам'ять, – Зеленський зробив заяву у День перемоги над нацизмом (відео)
Президент України зазначив, що для українців перемога над нацизмом – це вдячність, яка не має меж, строків давності чи географічного поділу.
Loading...
Load next