У закритому режимі: суд розпочав розгляд справи Медведчука

У закритому режимі: суд розпочав розгляд справи Медведчука

Личаківський районний суд Львова у закритому режимі розпочав розгляд справи щодо обвинувачень нардепа Віктора Медведчука у державній зраді та розграбуванні національних цінностей. Повідомляє "Суспільне".

Підготовче засідання відбувається у Личаківському районному суді. Віктору Медведчуку загрожує до 15 років тюрми, – ідеться у повідомленні.

Зазначили, що на усіх стадіях засідання будуть проводити у закритому режимі.

У червні повідомили, що Державне бюро розслідувань завершило розслідування у провадженні про державну зраду Віктора Медведчука.

У квітні 2022 року Личаківський районний суд Львова відправив Медведчука під варту. У червні суд продовжив йому арешт до 9 серпня.

Нагадаємо, що Медведчука затримали у Київській області, ФСБ хотіла вивезти його за кордон – Баканов.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Домашній арешт для Медведчука продовжено: слідчі наполягають на носінні електронного браслета Домашній арешт для Медведчука продовжено: слідчі наполягають на носінні електронного браслета
Адвокати Медведчука ознайомлюються з матеріалами справи. Саме це й відтерміновує вручення куму Путіна обвинувального акту та направлення його до суду.
"Вугільна справа" Медведчука: суд дозволив затримати колишнього міністра Демчишина "Вугільна справа" Медведчука: суд дозволив затримати колишнього міністра Демчишина
Він є фігурантом в так званій "вугільній справі" народного депутата Віктора Медведчука
Три лайнери Медведчука і Козака: РНБО ввела нові санкції Три лайнери Медведчука і Козака: РНБО ввела нові санкції
Секретар РНБО Олексій Данілов повідомив, що на новому засіданні було введено нові санкції проти компаній, на які зареєстровані три лайнери Медведчука та Козака.
Loading...
Load next