Верховна Рада припинила повноваження проросійського нардепа Новинського

Верховна Рада припинила повноваження проросійського нардепа Новинського
Вже ексдепутат вирішив служити церкві та відновлювати храми.

Верховна Рада достроково припинила повноваження Вадима Новинського — за проголосували 295 депутатів. Зауважимо, нардеп-мажоритарник Новинський сам виявив бажання скласти повноваження народного депутата, зосередившись на громадській діяльності.

У нових драматичних обставинах, що виникли після окупації Маріуполя, вважаю, що буду ефективнішим не в політиці, а в гуманітарній, громадській та виробничо-економічній діяльності. Зараз відверто не до політики - час і обставини диктують інші пріоритети, - пояснив Вадим Новинский. 

Він вирішив зосередитись на гуманітарних проєктах, на розвитку національної економіки, служінні Української Православної Церкви і на відновленні зруйнованих храмів.

Нагадаємо, учасники саміту G20 відмовилися від спільної фотосесії через лаврова.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Агент впливу": нардеп Новинський потрапив до бази "Миротворця" "Агент впливу": нардеп Новинський потрапив до бази "Миротворця"
Новинського звинувачують у пропаганді "русского міра" та він потрапив до бази "Миротворця" як "агент впливу Російської православної церкви (РПЦ) в Україні".
До Верховної Ради пройшов Андрій Аксьонов, у якого є російське громадянство До Верховної Ради пройшов Андрій Аксьонов, у якого є російське громадянство
На довиборах до Верховної Ради на окрузі №50, у Донецькій області визнали обраним народним депутатом Андрія Аксьонова.
Декілька квартир та немала зарплата: декларація співголови партії "За майбутнє" Тараса Батенка
Український політик та співголова партії "За майбутнє", Тарас Батенко, за минулий рік заробив понад 490 тисяч гривень. Про це йдеться у його нещодавно опублікованій декларації.
Loading...
Load next