Путін готує доньку стати його наступницею, — МВС

Путін готує доньку стати його наступницею, — МВС
Донька путіна, Катерина Тихонова стала співголовою координаційної ради по імпортозаміщенню при РСПП.

Радник міністра МВС Вадим Денисенко розповів, що вперше в історії Володимир Путін вивів свою доньку Катерину Тихонову у велику політику.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "Еспресо", передає ПравдаТУТ News.

Денисенко коротко прокоментував нещодавнє засідання Радбезу РФ, де, за його словами не відбулося нічого критично важливого для України.

Засідання Радбезу Росії нічого не змінило для України. Людину, яка провалила імпортозаміщення у РФ поставили віцепрем'єром, який буде відповідати за оборонно-промисловий комплекс. Людину, яка провалила оновлення оборонно-промислового комплексу — поставили керувати "Роскосмос", — відзначив Денисенко.

Однак, за словами радника міністра МВС, дещо незвичне таки відбулось — у великій політиці вперше з'явилась донька Путіна. 

Є цікавий момент, вперше в історії Володимир Путін вивів свою доньку Катерину Тихонову у велику політику. Він не зробив її чиновницею, він зробив її співголовою координаційної ради з імпортозаміщення Російської спілки промисловців і підприємців (РСПП). Не виключено, що Путін починає задумуватися, щоб дочка стала його наступницею, — підкреслив Денисенко.

Нагадаємо, раніше Путін звільнив голову Роскосмосу Дмитра Рогозіна.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Loading...
Load next