Україна підписала угоду щодо безвізу із Гватемалою (фото, відео)

Україна підписала угоду щодо безвізу із Гватемалою (фото, відео)

Між Україною та Гватемалою встановлюється взаємний безвізовий режим.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський за підсумками зустрічі зі своїм колегою із Гватемали Алехандро Джамматтеї.

Лідери обох країн домовилися поєднувати зусилля на міжнародних майданчиках для подальшої ізоляції росії.

Також під час візиту підписано міжурядову угоду про взаємне скасування візових вимог та розпочато торговельно-економічний діалог для втілення конкретних проектів без посередників. Переконаний, що це сприятиме розвитку бізнес-соціальних, промислових зв'язків між нашими країнами, - наголосив Зеленський.

Своєю чергою саміт Кримської платформи відбудеться 23 серпня в онлайн режимі. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський під час спільного брифінгу з президентом Гватемали Алехандро Джамматтеі Файі у Києві.

Я запросив Алехандро взяти участь у саміті Кримської платформи, який відбудеться 23 серпня в режимі онлайн. Проговорив консолідацію інших країн регіону для участі у цьому саміті, - розповів Зеленський.

Нагадаємо, раніше Зеленський подякував Конгресу США за HIMARS, снаряди та безпілотники.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський та Ердоган провели телефонну розмову: про що говорили Зеленський та Ердоган провели телефонну розмову: про що говорили
Володимир Зеленський і Реджеп Таїп Ердоган обмінялися думками щодо безпекової ситуації в регіоні, а також стосовно відповідних ініціатив з посилення безпеки в регіоні Чорного моря.
Loading...
Load next