Проведення будь-яких «референдумів» можливе виключно в режимі фейкових новин, — Данілов

Проведення будь-яких «референдумів» можливе виключно в режимі фейкових новин, — Данілов

Колаборанти не можуть сформувати "органи управління" на тимчасово окупованих територіях України, тому можливе лише фальшиве проведення "референдумів".

Про це написав секретар РНБО Олексій Данілов у Twitter.

рф не вистачає колаборантів. На тимчасово окупованих територіях призначені гауляйтери не можуть сформувати органи управління. Проведення будь-яких "референдумів" можливе виключно в режимі фейкових новин, - написав він.

Своєю чергою глави міністерств закордонних справ країн Європейського Союзу наприкінці серпня планують обговорити питання заборони віз для громадян російської федерації.

Про це Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук повідомив у фейсбуці.

Коли колективного "так" ще немає, але є індивідуальна позиція. Країни Європейського Союзу одна за одною відмовляють у видачі віз росіянам. І для цього не потрібні довгі обговорення та розлогі дискусії. Латвія, Естонія, Чехія, Нідерланди, Бельгія — країни, не вагаючись, вводять обмеження та показують росіянам: в Європі їм не раді, - зазначив Стефанчук. 

За його словами, нарешті всі зрозуміли, що жити у цивілізованому світі та пропагувати війну — це несумісні речі.

Стефанчук підкреслив, що відтепер росіяни не зможуть приїжджати у світові столиці під час відпустки, "насолоджуватися благами, до яких вони не доклали нічогісінько, та нести свою пропаганду та вихваляти свій спосіб життя".

Ласкаво просимо у СРСР, ви ж цього хотіли? Тепер лише для вас: чарівні краєвиди Мухосранська, мальовничий схід сонця в Зажопинську, чудеса кулінарії в Задрищенську та незабутні ночі в Ново-@бєньово", - зауважив Стефанчук. 

Він повідомив, що наприкінці серпня очільники МЗС країн Євросоюзу мають зібратися та обговорити питання заборони віз для росіян на загальноєвропейському рівні.

Прогнозую, що це буде найкоротше обговорення й одностайне схвалення, - наголосив голова ВР. 

Нагадаємо, раніше Данілов закликав політиків самостійно повідомляти про наявність другого громадянства.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну
У понеділок, 19 квітня, Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба візьме участь в онлайн-засіданні Ради ЄС у закордонних справах.
Євродепутати вимагають надати Україні план дій щодо членства в НАТО Євродепутати вимагають надати Україні план дій щодо членства в НАТО
"Європейська народна партія" вимагає термінового зібрання в Європарламенті для обговорення ескалації російської агресії на кордоні з Україною.
ЄС: нарощування військ РФ на кордоні з Україною найбільше за увесь час ЄС: нарощування військ РФ на кордоні з Україною найбільше за увесь час
Глава дипломатії Євросоюзу Жозеп Боррель знову закликав Росію до деескалації ситуації на кордоні з Україною і заявив про найбільше зосередження російських військ, яке коли-небудь було. При цьому він заявив, що ЄС не збирається вводити проти Росії нові санкції, хоча "це може змінитися".
Loading...
Load next