У Чернігівській міськраді назвали візит правоохоронців політичним тиском на мера

У Чернігівській міськраді назвали візит правоохоронців політичним тиском на мера

Візит силовиків до міської ради Чернігова став інструментом політичного тиску на місцеве самоврядування, а вручення адмінпротоколу меру Владиславу Атрошенку – виконанням політичного замовлення, зазначено в заяві, розміщеній на сайті міської ради Чернігова. Повідомили у Чернігівський міській раді.

Сьогодні представники НАЗК завітали до міської ради та вручили Владиславу Атрошенку протокол. Суть претензії - водій міського голови на автомобілі родини Владислава Атрошенка під час війни, маючи офіційний дозвіл, перетнув державний кордон і повернувся. У цьому правоохоронці вбачають конфлікт інтересів, про який мав би повідомити міський голова. Ця ситуація не залишає жодних сумнівів у тому, що силовики виконують політичне замовлення: копати і знайти будь-що і будь-якою ціною проти мера Чернігова, - йдеться в повідомленні.

У заяві зазначають, що деякі виконавці політичного замовлення в найдраматичніший для міста час самі переховувалися в Європі.

Сьогодні силовики виявили спритність та хоробрість у взятті будівлі міськради, щоб вручити адмінпротокол. Така спритність і хоробрість згодилася б силовикам у лютому-березні, коли російські війська проривалися в Чернігів. Але, на жаль, ті, хто сьогодні займається тиском на мера, на початку війни служили в "батальйоні Монако", і лише коли ворога вибили з Києва та Чернігівської області, ці "воїни" повернулися з європейських "котлів". І сьогодні, замість того, щоб займатися реальними порушеннями, боротися з колаборантами та розкраданням гуманітарної допомоги на обласному рівні, силовики знову виконують політичні замовлення, - йдеться в заяві.

Як повідомлялося, Національне агентство з питань запобігання корупції склало протокол про конфлікт інтересів стосовно Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка. Крім того, 15 вересня НАЗК стосовно Атрошенка також склало протокол про корупцію.

Нагадаємо, що "Німецька зброя відіграла вирішальну роль в успіхах ЗСУ" – Шольц.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Обшуки у Киви (відео) Обшуки у Киви (відео)
У нардепа від партії Опозиційна платформа — За життя Іллі Киви проходять обшуки, заявив його колега по фракції Вадим Рабінович.
ДБР провело обшук у нардепа Воронька: реакція Дмитра Разумкова ДБР провело обшук у нардепа Воронька: реакція Дмитра Разумкова
Державне бюро розслідувань прийшло з обшуками до народного депутата від "Розумної політики" Олександра Воронька у рамках кримінального провадження про підробку документів.
Реакція нардепа Киви на обшуки (відео) Реакція нардепа Киви на обшуки (відео)
У нардепа від партії Опозиційна платформа — За життя Іллі Киви проходять обшуки, заявив його колега по фракції Вадим Рабінович.
Loading...
Load next