"Жодного "заморожування" війни не буде", - Данілов

"Жодного "заморожування" війни не буде", - Данілов

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов наголосив, що Україна не планує "заморожувати" війну після звільнення Херсона. Про це Данілов заявив в ефірі телемарафону.

Ми не можемо нічого заморожувати. Ми не холодильна камера. Ми маємо звільняти наші території незалежно від погоди, незалежно від пори року. Жодної зупинки ми пропускати не можемо, бо там наші люди, ми бачимо, як вони страждають, - сказав він.

Данілов наголосив, що "крайні 7-8 засідань Ставки Верховного Головнокомандувача були присвячені Херсонському напрямку" і тепер про це уже можна розповісти.

Також він розповів про замінування окупантами території на правому березі Дніпра.

Можемо підтвердити, що величезна територія замінована. Більше того, ми не виключаємо, що закладено великі фугаси і тому населенню треба ставитись до цього обережно, - сказав Данілов.

Нагадаємо, що узгодили позиції напередодні саміту G20: Зеленський поговорив із Шольцем.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Данілов: публікації в ЗМІ щодо законопроєкту про олігархів не відповідають дійсності Данілов: публікації в ЗМІ щодо законопроєкту про олігархів не відповідають дійсності
Про це раніше вже наголошував радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.
В Україні плануюють створити власні кібервійська та стати передовою країною з кіберзахисту В Україні плануюють створити власні кібервійська та стати передовою країною з кіберзахисту
Під час вчорашнього засідання Ради національної безпеки і оборони у таємному режимі також розглядали питання про створення кібервійськ.
Данілов: відправляти Степанова у відставку наразі не на часі Данілов: відправляти Степанова у відставку наразі не на часі
За його словами, ситуація із вакцинацією в Україні вкрай складна. Проте, називати конкретних винуватців у цьому він відмовився.
Loading...
Load next