У Білому домі заявили, що росія відмовляється від серйозних обговорень щодо обміну ув’язненими

У Білому домі заявили, що росія відмовляється від серйозних обговорень щодо обміну ув’язненими

Речниця Білого дому Карін Жан-П'єр повідомила, що у росії відмовляються підтримувати контакт з американською стороною щодо обміну ув’язненими. Про це пише сайт Білого дому.

Ми зробили пропозицію і продовжуємо підтримувати контакт у розвиток цієї пропозиції та висувати потенційні альтернативні шляхи росіянам через усі доступні канали, — сказала Жан-П'єр під час брифінгу.

Як зазначила речниця, США зробили росії «суттєва пропозиція» щодо обміну ув'язненими і намагається підтримувати зв'язок щодо ув'язнених, аби їх повернути.

росії послідовно не вдається вести переговори відповідним чином. Останні місяці вони не змогли серйозно вести переговори встановленим каналом або через будь-які інші канали, — додала Карін Жан-П'єр.

Нагадаємо, що якщо не будемо підтримувати Україну, війна прийде до нас, - прем'єр Польщі.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії
Америка заявила, що Росія використовує агресивний підхід у розв'язанні конфлікту на Донбасу й повинна негайно припинити свої наступальні дії.
США попередила Росію, що чекає на неї у випадку агресії проти України США попередила Росію, що чекає на неї у випадку агресії проти України
Держсекретар США повідомив, що якщо Російська Федерація діятиме нерозважливо або агресивно щодо України, Вашингтон реагуватиме на її дії.
У Держдепі США підтримують Україну У Держдепі США підтримують Україну
США занепокоєні стурбованість пересуванням російських військ біля кордонів України. Вашингтон звернувся до Москви за поясненнями.
Loading...
Load next