На Київ летіла 31 ракета, 21 збили, є кілька влучань у критичну інфраструктуру – Кличко

На Київ летіла 31 ракета, 21 збили, є кілька влучань у критичну інфраструктуру – Кличко

Столичний міський голова Віталій Кличко заявив, що вдень 23 листопада  на Київ летіла 31 ракета, захисникам вдалося збити 21 ракету, однак кілька об'єктів критичної інфраструктури постраждали.  Повідомив Віталій Кличко в коментарі телеканалу "Київ".

На Київ летіла 31 ракета, 21 була збита, У нас декілька влучань в об'єкти критичної інфраструктури, зараз частина міста знеструмлена. Відсутнє водопостачання. Представники "Київводоканалу" та "Київенерго" працюють над тим, щоб відновити і водопостачання, і електропостачання.

У нас 11 людей були поранені, 10 людей госпіталізовані, з них одна дитина. Щодо загиблих у нас інформація на цей момент відсутня, - сказав мер Києва.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Боєприпаси, медичне майно та високоточне озброєння: Денис Шмигаль розповів про допомогу від США (фото) Боєприпаси, медичне майно та високоточне озброєння: Денис Шмигаль розповів про допомогу від США (фото)
Військова допомога від США, підтримка ЄС у цифровізації громад, ухвалення Стратегії екологічної безпеки, субвенція громадам на розвиток ЦНАПів, презентація Єдиної інформсистеми соцсфери - нові зміни для громадян України, які утверджені за 18-24 жовтня.
Генсек НАТО прибув до Києва Генсек НАТО прибув до Києва
Loading...
Load next