Я не впевнений, що Маск оперував якимись міфічними кнопками і зупиняв рух якихось апаратів – Буданов

Я не впевнений, що Маск оперував якимись міфічними кнопками і зупиняв рух якихось апаратів – Буданов

Начальник ГУР України Кирило Буданов підтвердив, що системи Starlink не працювали “певний час” біля Криму, проте “заступився” за Ілона Маска, який начебто міг їх відключити через побоювання ядерного удару рф у відповідь на спроби атакувати Крим.

Про це він повідомив під час виступу на щорічній зустрічі Ялтинської європейської стратегії.

Особисто я не впевнений, що пан Ілон Маск оперував якимись міфічними кнопками і зупиняв рух якихось апаратів. Це моя особиста думка. Те, що системи Starlink не працювали певний час біля Криму – я можу це абсолютно підтвердити, тому що ми також застосовували певну техніку. Ми відразу зрозуміли, що просто там немає покриття. Це, мабуть, усе, що я вам можу сказати, – сказав Буданов.

Також начальник ГУР додав, що системи супутникового інтернету Starlink відіграють дуже значну роль.

Вони досить добре зарекомендували себе на фронті. Можна багато говорити, хороші вони чи погані, але є факти – абсолютно вся лінія фронту працює на них, – заявив Буданов.

Нагадаємо, У Пхеньяні відбувся військовий парад з нагоди 75-річчя КНДР

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Вторгнення Росії в Україну: розвідка розповіла про можливі сценарії Вторгнення Росії в Україну: розвідка розповіла про можливі сценарії
Українська розвідка прогнозує, що Росія може наважитися на повномасштабне вторгнення в Україну вже у січні-лютому наступного року.
Loading...
Load next