Зеленський наклав вето на законопроєкт про е-декларування

Зеленський наклав вето на законопроєкт про е-декларування

Президент наклав вето на законопроєкт про е-декларування, який залишає реєстри закритими ще на рік.

Про це він повідомив у соціальних мережах. 

Вранці надійшов із Верховної Ради України закон, який зберігав обмеження щодо електронного декларування. Обмеження неприйнятні, ‒ заявив Зеленський.

Тако Президнет наголосив, що декларації мають бути відкритими: "Одразу. Не через рік. Уже зараз реєстр треба відкривати. Власне, із цією головною правкою закон має бути проголосований. Бажано швидко".

Нагадаємо, Росіяни намагалися влучити у вантажне судно під прапором Ліберії

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський ветував закон про брехню у деклараціях та повернув його на розгляд парламенту України Зеленський ветував закон про брехню у деклараціях та повернув його на розгляд парламенту України
Президент України ветував закон про повернення тюремної відповідальності за брехню в деклараціях. Володимир Зеленський повернув законопроєкт до Верховної Ради зі своїми власними пропозиціями.
Парламент України схвалив законопроєкт щодо ув'язнення за брехню в деклараціях Парламент України схвалив законопроєкт щодо ув'язнення за брехню в деклараціях
Верховна Рада у другому читанні ухвалила президентський законопроєкт про відновлення позбавлення волі за брехню у деклараціях.
Loading...
Load next