Італія виступає за переговори про членство України в ЄС

Італія виступає за переговори про членство України в ЄС

В МЗС Італії дали згоду на початок переговорів з Україною про прийом до ЄС, а також закликали прискорити процес вступу Балканських держав.

Про це повідомляє Ansa.

Віцепрем'єр-міністр і міністр закордонних справ Італії Антоніо Таяні заявив у понеділок, що Італія виступає за те, щоб саміт ЄС цього тижня дав зелене світло початку переговорів про вступ України до блоку.

Ми висловили позитивну думку щодо початку переговорів з Україною про членство в ЄС. Ми також відзначили рішення Києва ухвалити нові закони для угорської меншини, про що я просив ще з часів мого перебування на посаді президента Європарламенту, - заявив Таяні в кулуарах Ради ЄС із закордонних справ.

При цьому, уточнив міністр, Італія наполягає на прискоренні темпів щодо прийому в ЄС Балканських держав.

Нагадаємо, Сейм Польщі не надав вотум довіри уряду Моравецького

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Нетверезий слуга народу": у Верховній Раді розгорівся алкогольний сканадал
У Верховній Раді розгорівся "алкогольний скандал" між Петром Петром Порошенком та одним із депутатів "Слуги народу" - Сергієм Швецем.
Настав час скласти Україні дорожню карту для вступу до ЄС і НАТО: Кулеба Настав час скласти Україні дорожню карту для вступу до ЄС і НАТО: Кулеба
Україні потрібна чітка європейська та євроатлантична перспектива, заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба на форумі Re: Open Zakarpattia.
"Шлях до ЄС - він для нас не потрібен зовсім", - Гордон (відео) "Шлях до ЄС - він для нас не потрібен зовсім", - Гордон (відео)
Журналіст запевняє, що Європейський Союз приречений на розпад. Він також прогнозує, що цьому завадить США.
Loading...
Load next