В документах асоціації держав ЄС виявили карту України без Криму та частини Одещини

В документах асоціації держав ЄС виявили карту України без Криму та частини Одещини

Під час робочої групи Дунайської комісії виявили, що карта України була зображена без Криму й частини Одеської області.

Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ України.

Така мапа була зафіксована в документах асоціації правоохоронних органів держав-членів ЄС, пов’язаних з морським та внутрішнім судноплавством.

Зазначається, що асоціація наразі виправила некоректну мапу на своїй вебсторінці завдяки зусиллям зокрема Міністерства закордонних справ України, Міністерства внутрішніх справ, Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури й дипломатичних установ.

Також асоціація підготувала оновлені матеріали з правильним зображенням карти України до друку.

Асоціація запевнила, що вживатиме всіх заходів для інтеграції мапи в усі свої робочі документи, а також недопущення таких порушень у майбутньому, ‒ додають у МЗС.

Нагадаємо, Україна запропонувала реструктуризувати 13 випусків єврооблігацій

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео) Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)
Львівський депутат від ЄС Юрій Гринів у міськраді відкрив на телефоні зображення Володимира Путіна, дістав аркуш паперу та почав змальовувати його обличчя.
Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму
Кабінет міністрів на засіданні 29 вересня затвердив Стратегію деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та Севастополя. Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.
Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ
МЗС РФ висилає з Росії консула України Сергія Дірезу. Він брав активну участь у захисті громадян України, відвідував суди і СІЗО, де незаконно тримають українських політв'язнів.
Loading...
Load next