У МЗС назвали фейковим допис від імені Кулеби про "обмежені ресурси США"

У МЗС назвали фейковим допис від імені Кулеби про "обмежені ресурси США"

Речник Міністерства закордонних справ України Георгій Тихий заявив, що допис міністра Дмитра Кулеби про нібито обмежені ресурси США є фейковим.

Про це він повідомив у соцмережі.

Він зазначив, що якщо перевірити сторінку Дмитра Кулеби у соцмережі Х, можна побачити, що такого допису там немає.

Але оскільки російська пропаганда наполегливо працює над поширенням цієї недолугої підробки, я можу офіційно підтвердити, що це фейк. Міністр закордонних справ України ніколи про це не заявляв, - написав Тихий.

Йдеться про допис нібито від імені Кулеби такого змісту: "Важливо пам'ятати, що ресурси обмежені, навіть у такої великої держави, як США. Ізраїль повинен уникати ескалації напруженості з Іраном. Щоб перемогти Росію, нам потрібна повна підтримка наших союзників".

Нагадаємо, Молдова оголосила персоною нон-грата одного зі співробітників посольства рф

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Росія стабільно намагається вийти з Мінських угод, - Кулеба Росія стабільно намагається вийти з Мінських угод, - Кулеба
У Міністерстві закордонних справ України вважають, що Російська Федерація не виконує Мінських угод та намагається вийти з перемовин стосовно врегулювання ситуації на Донбасі.
Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну
У понеділок, 19 квітня, Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба візьме участь в онлайн-засіданні Ради ЄС у закордонних справах.
Загострення на Сході: Кулеба поговорив з міністрами Словаччини і Грузії Загострення на Сході: Кулеба поговорив з міністрами Словаччини і Грузії
Словаччина підтримує Україну на тлі дестабілізаційних дій Росії.
Loading...
Load next