Українці, які прилітають до Польщі звільнені від 14-денної самоізоляції

Українці, які прилітають до Польщі звільнені від 14-денної самоізоляції
Польща скасувала карантин для українців.Проте, це стосується тих осіб, які прибувають літаком. На внутрішніх кордонах ЄС також скасували самоізоляцію для тих, хто прибуває до країни.

Польща скасувала карантин для українців.

Проте, це стосується тих осіб, які прибувають літаком.

На внутрішніх кордонах ЄС також скасували самоізоляцію для тих, хто прибуває до країни. Але на зовнішньому кордоні надалі діють обмеження, зокрема стосовно в’їзду іноземців до держави.

На кордоні з Україною, Білоруссю та Росією в’їзд іноземців до Польщі все ще обмежений.

Кордон можна перетнути лише в деяких пунктах, а саме через Дорогуськ (Ягодин), Корчова (Краківець), Гребенне (Рава-Руська) та Медика (Шегині).

Зазначимо, що держава з 1 липня зняла обмеження на польоти до України та Великої Британії. Таке рішення прияйняв уряд країни.

Відсьогодні з Кракова можна вилетіти до Києва, Лондона, Глазго, Бірмінгема та Единбурга.

Нагадаємо, що СБУ зафіксували факт вербування вінничанина підконтрольної російським спецслужбам так званого «МДБ ДНР». Громадянин України відвідував своїх родичів, які проживають на тимчасово окупованій території Донеччини.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Читайте також
З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео) З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео)
Учасники групи «Капутін» з 2014 року влаштовують у Чехії різні акції протесту проти російського впливу у Європі.
Loading...
Load next