Кабмін встановив штрафи за відсутність захисних масок

Кабмін встановив штрафи за відсутність захисних масок
Без маски? Плати!Йдеться про пеню для фізичних та юридичних осіб, які перебувають у суспільних будівлях та громадському транспорті без масок. Для людей штрафи порівняно невеликі.

Без маски? Плати!

Йдеться про пеню для фізичних та юридичних осіб, які перебувають у суспільних будівлях та громадському транспорті без масок.

Для людей штрафи порівняно невеликі. По суті, навіть трішки менші, ніж зараз передбачено загальними правилами карантину.

А от для юридичних осіб суми великі – від 200 до 300 неоподаткованих мінімумів доходів громадян. Про це повідомив міністр юстиції Денис Малюська.

Також на брифінгу 2 липня міністр охорони здоров’я Максим Степанов зазначає: "Для власників закладів харчування, спортивних закладів або магазинів – якщо вони не дотримуються встановлених карантинних вимог і не слідкують за дотриманням маскового режиму у відповідних приміщеннях – штраф буде складати від 3 400 грн до 5 100 грн".

"Сподіваємося, що наші народні депутати його підтримають. І він буде прийнятий – і стане відповідно законом", – зазначає депутат.

Зазначимо, що українців уже неодноразово штрафували на 17 тисяч гривень за перебування без маски у громадських місцях.

Однак карантин пом’якшили, тому дедалі менше людей дотримуються вимог, зокрема, носіння масок та дистанціювання.

Нагадаємо, що в центрі Праги попрощались з коронавірусом. У столиці Чехії на знаменитому Карловому мосту провели вечірку з надією більше не зустрітись з Covid-19.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Читайте також
Футболіст збірної України Яремчук погодився перейти з "Генту" у португальську "Бенфіку" Футболіст збірної України Яремчук погодився перейти з "Генту" у португальську "Бенфіку"
Форвард бельгійського "Гента" та збірної України Роман Яремчук вже найближчим часом змінить місце роботи - перейде у ФК "Бенфіка".
78% українців вважають своєю рідною мовою українську — соцопитування 78% українців вважають своєю рідною мовою українську — соцопитування
Більш ніж половина українців підтримують мовний закон.
Loading...
Load next