У Львові триває ремонт вулиці Чернівецької

У Львові триває ремонт вулиці Чернівецької
На дорозі, що веде до головного залізничного вокзалу підрядник наразі проводить заміну комунікацій.

На дорозі, що веде до головного залізничного вокзалу підрядник наразі проводить заміну комунікацій.

Там уже демонтовано 400 м2 тротуарної плитки, 620 м бордюру та майже 2 тисячі квадратних метрів бруківки.

Також підрядник вже реконструював значну частину водопроводу, а саме 475 м. Також проклав 168 м каналізаційного колектора та 3 камери.

Додамо, що за проєктом дорожники мають облаштувати дві смуги громадського транспорту (по одній в кожному напрямку) загальною шириною 6,6 м; три смуги руху загальноавтомобільного призначення (1 в напрямку до пл. Двірцевої й 2 від вокзалу до вул. Городоцької); влаштувати транспортну розв’язку в одному рівні на підході до перехрестя вул. Городоцька-Коротка-Залізнична; дві зупинкові платформи громадського транспорту міських автобусів в районі приміського вокзалу; пішохідний тротуар вздовж МАФів, розташованих вздовж вул. Чернівецької.

Передбачається реконструкція мереж водопроводу та каналізації, влаштування пожежних гідрантів, реконструкція мереж зовнішнього освітлення, винесення кабельної каналізації за межі проїзної частини, захист наявних електричних мереж.

Також проєктом передбачено комплекс заходів щодо забезпечення комфортних умов для руху пішоходів та людей з обмеженими фізичними можливостями.

Реконструкція має тривати до кінця року.

Вартість робіт складатиме 90 млн гривень. Так розповіла Оксана Єстеферова, директорка ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, що 20 липня розпочали ремонт непарної сторони вулиці Хуторівка у Львові. У місті перекрили для руху транспорту другу – непарну сторону вулиці.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next