Рейтинг львівських телеканалів: новий розподіл сил

Рейтинг львівських телеканалів: новий розподіл сил
На початку серпня Соціологічна група “Рейтинг” оприлюднила новий рейтинг львівських телеканалів, який провела у липні серед львів’ян.

На початку серпня Соціологічна група “Рейтинг” оприлюднила новий рейтинг львівських телеканалів, який провела у липні серед львів’ян. Таким чином, соціологи з’ясували, які місцеві телеканали мешканці міста переглядали хоча б раз за останній місяць?

У рейтинг місцевих телеканалів, окрім звичних UA: Львів (26%), НТА (25%) та Перший Західний (23%), потрапив і телеканал “ПравдаТУТ Львів” (22%) з незначним відставанням в межах допустимої похибки. Вибірка склала 800 респондентів – пересічних жителів міста Лева.

Відсоток глядачів місцевих телеканалів у Львові

Вік та стать глядачів місцевих телеканалів у Львові

Як на ці дані відреагувало керівництво телеканалу “ПравдаТУТ Львів” - Сергій Смаль (директор) та Оксана Гнатишин (головна продюсерка)?

Сергію, чи сподобались вам результати опитування?

Ми дуже задоволені даними рейтингів. “ПравдаТУТ Львів” – молодий, амбітний канал. Ми вже маємо нашу частку аудиторії та будемо активно працювати для її збільшення.

Як вам вдалося цього досягти?

За три роки ми виросли з нікому-невідомого до сильного конкурентоспроможного телеканалу. Зізнатися, це було досить важко. Ми працюємо на самофінансуванні, робимо свою роботу чесно, працюємо на створення власного бренду. Просто хочемо, щоб Львів знав, де живе правда!

Які плани на майбутнє?

Наша мета стати №1 у Львові та області. В рамках стратегії виходу телеканалу в лідери ми активно працюємо над залученням молодої аудиторії. Плани доволі амбітні, та всіх карт розкривати не буду (посміхається).

Оксано, як вам результати рейтингу?

Мені подобаються результати. Рейтинг підтвердив наші очікування, що нас дивляться, нас впізнають, та водночас дав стимул для розвитку. 

Як ви розвиваєте канал?

У липні ми запустили нове шоу “ALLA VLOG”, орієнтоване на молодь, яка любить спорт. Зараз працюємо ще над декількома проєктами, котрі підсилять наш бренд. Та розподівати не буду, щоб конкуренти не дізнались (сміється).

Чого ви хочете досягти?

Наша мета – стати корисним медіаресурсом для львів’ян. Ми хочемо допомагати людям в складних ситуаціях. Для цього ми запустили проєкт “Розкажи ПравдуТУТ”, де кожен може написати нам, а ми своєю чергою зробимо все можливе, щоб допомогти в тій чи іншій ситуації.

Напиши нам! Ми допоможемо і підтримаємо тебе!
Messenger: m.me/pravdatutlviv
Email: [email protected]
✊Правда є і вона на твоєму боці!

https://www.youtube.com/watch?v=DjvMkFxAB68&t=3sРозкажи ПравдуТУТ
Loading...
Load next