Новий навчальний рік для львівських школярів несе свої зміни

Новий навчальний рік для львівських школярів несе свої зміни
Мова йде про спеціально запрошених native-спікерів англійської мови та IT-уроки.

Мова йде про спеціально запрошених native-спікерів англійської мови та IT-уроки.

Зі слів міського голови Львова, з 1 вересня зі львівськими учнями працюватимуть 117 запрошених американців і англійців. Тобто кожна школа протягом усього навчального процесу матиме так званого, носія мови.

Окрім того, в планах на новий навчальний рік, залучення львівських ІТ-компаній до співпраці й фахового навчання школярів. Вже відбулася розмова з одним ІТ-кластером, який власне готує нову програму з інформатики.

Мета проєкту – навчати школярів програмування у ногу з часом та посилити партнерство навчальних закладів з IT-спеціалістами. 

Окрім цього, заступниця міського голови й керівниця міського штабу протидії коронавірусу Галина Слічна зазначила, що місто виділило кошти на закупівлю для шкіл засобів індивідуального захисту протягом літнього періоду, а саме маски, які щодня видаватимуть працівникам навчальних закладів.

Медичні маски мають бути в запасі, щоб видати їх дітям, які раптом забули їх удома.

Нагадаємо, що у Львові відкрили оновлений бібліохаб «Під Високим замком». Тут зібрано понад 29 тисяч різноманітних книг, та не лише ними збираються зацікавити відвідувачів.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
У працівників Мукачівської міськради виявили фейкові COVID-сертифікати У працівників Мукачівської міськради виявили фейкові COVID-сертифікати
Поліція Закарпаття вже розпочала перевірку мережі лабораторій у контексті можливої видачі фальшивих сертифікатів про вакцинацію. А самі працівники вже звільнилися з посад.
У Львові відбудеться аукціон робіт художників і літераторів
«Мистецтво заради життя»: під таким гаслом захід відбудеться 29 серпня.Ініціатори дійства планують зібрати кошти на вкрай необхідне обладнання для порятунку життів - центрифуги у відділення гематоло
Loading...
Load next