Мер Львова повідомив, коли відкриють Личаківську, Бандери та Чернівецьку

Мер Львова повідомив, коли відкриють Личаківську, Бандери та Чернівецьку
За словами Андрія Садового, реконструкція доріг у місті Лева виконується швидкими темпами. Варто додати, що на вулиці Чернівецькій працівники підрядної організації працюють у три зміни.

За словами Андрія Садового, реконструкція доріг у місті Лева виконується швидкими темпами.

Варто додати, що на вулиці Чернівецькій працівники підрядної організації працюють у три зміни.

Окрім цього, до кінця жовтня планується завершення ремонту вулиці Личаківської.

"Я вчора їздив на Личаківську. Так виглядає, що до кінця місяця вони зможуть її відкрити. Там ще фактично 80 м маємо прокласти мережі, колектор, адже, якщо є можливість проканалізувати цілий район, то треба це зробити. На вул. Бандери теж молодці, швидко роблять. На вул. Чернівецькій взагалі в три зміни працюють, тому що там є така можливість. По всіх дорогах темпи дуже серйозні", - заявив міський голова Андрій Садовий в ранковому ефірі радіо "Люкс ФМ".

Як він зазначав раніше, на ділянці вулиці Личаківської від вулиці Букової до "Ензиму" зараз прокладають мережі, колектори.

Роботи згідно з планом завершать до понеділка, після чого будуть робити основу під дорожнє покриття і стелити асфальт.

Зазначимо, що з 28 вересня почалася реконструкція вул. Бандери у Львові. Через це львів'яни скаржились на затори й вимагали не змінювати бруківку на асфальт. Обійдуться роботи у 210 мільйонів гривень. У ратуші радять людям із розумінням поставитися до ремонту, набратися терпіння та по можливості уникати проблемні ділянки дороги.

Нагадаємо, що Олег Синютка звертається до прокуратури, щоб перевірити рішення щодо ремонту вулиці Степана Бандери. Обіцянки про те, що хочуть відремонтувати вулицю Степана Бандери, почалися ще понад 5 років тому, наголошує політик. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next