Як львів'янам організувати літню відпустку в умовах пандемії

Як львів'янам організувати літню відпустку в умовах пандемії
Карантин привчив людей до домашнього затишку, але про відпустки тепер всі мріють вдвічі більше. Містянка Анастасія націлена цим літом відпочити за кордоном.

Карантин привчив людей до домашнього затишку, але про відпустки тепер всі мріють вдвічі більше.

Містянка Анастасія націлена цим літом відпочити за кордоном. Розповідає, що планує відвідати Італію, Туреччину або Єгипет.

Як розповіла у коментарі ПравдаТУТ Львів власниця туристичної агенції Інесса Гетманська, зараз люди бояться бронювати наперед, адже переживають, що можуть захворіти на COVID-19.

Таким чином, турагенціями було створено умовне «антиковідне страхування», що гарантує відшкодування у будь-якій ситуації.  

"Туроператори дають лояльні умови для ануляції чи перенесення туру. Якщо поїздка по ранньому бронюванню, наприклад, у Туреччину на серпень, то ми вимагаємо внести лише мінімальну передоплату та можемо гнучко переносити дати", - пояснює фахівець.

Цьогоріч в українців ще не будуть вимагати паспорт вакцинації, проте без негативного результату ПЛР-тесту на коронавірус за кордон не пустять.

Туроператори помітили: декілька років тому ще з лютого путівки на літо розбирали як гарячі пиріжки, а зараз ситуація трохи інша. Завжди радо чекають на туристів Туреччина та Єгипет, серед мандрівників із хорошим заробітком неабияким попит мають екзотичні напрямки, як-от Таїланд, Домінікана чи Шрі Ланка.

У турагенціях додають: скориставшись раннім бронюванням можна не лише отримати більший вибір готелів чи розваг, а й потрапити на кращі ціни.

"Можна зекономити 30-40%. Залежить від готелю, курортів, дат, оскільки все дуже індивідуально. Якщо європейські країни будуть закриті, то всі летітимуть туди, а чим більший попит і пропозиція - тим вища ціна", - зазначила менеджерка турагенції.

Додамо, Греція планує з 14 травня відкрити свої кордони для туристів.

https://www.youtube.com/watch?v=1ch9ADXCd_w

Нагадаємо, що у Львівському аеропорту відкривають рейси до Тбілісі.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next