Цього року мережа ресторанів Burger King відкриє свій заклад в Україні

Цього року мережа ресторанів Burger King відкриє свій заклад в Україні
Американська мережа ресторанів швидкого харчування Burger King вийде на український ринок вже у 2021 році.

Про це у ході круглого столу "Закон про інвестнянь: проєкти на перший мільярд" повідомив генеральний директор "Bimbo QSR Україна" Ігор Маріаш, пише видання "Інтерфакс-Україна".

"Цього року, сподіваємося, до України зайде така мережа як Burger King, якої раніше в країні не було, але цього року вони остаточно вирішили зайти", - наголосив Маріаш.

Відомо, що мережа ресторанів швидкого харчування вже знайшла в Україні партнера, однак наразі її назву не розголошують. 

Зазначимо, що компанія "Bimbo QSR Україна" вже співпрацює з однією мережею фастфудів в Україні – McDonald's. Компанія ще у 2017 році придбала пекарню, яка виробляла булочки для бургерів.

Зауважимо, що мережа Burger King була заснована у 1954 році в Сполучених Штатах. Це одна з найбільших мереж фастфуду у світі, оскільки об'єднує навколо себе понад 17 тисяч ресторанів по всьому світу, половина з яких знаходиться на території США. Компанія працює здебільшого за принципом франшизи.

Читайте також
Степаненко отруївся сендвічами: футболіст збірної України пропустив матч з Казахстаном (відео) Степаненко отруївся сендвічами: футболіст збірної України пропустив матч з Казахстаном (відео)
Рахунок матчу між Україною та Казахстаном вже на другій хвилині зустрічі відкрив український гравець Роман Яремчук, однак матч закінчився нічиєю для обох команд із рахунком 2:2.
Пляшка води за 100 гривень: на вершині Говерли з'явився "базар" (фото) Пляшка води за 100 гривень: на вершині Говерли з'явився "базар" (фото)
На вершині Українських Карпат один з туристів сфотографував торгову точку з великою кількістю напоїв та солодощів, які продавали в декілька разів дорожче, аніж у магазинах.
У магазинах Львова та Дніпра продавали небезпечне печиво із канцерогенами (фото) У магазинах Львова та Дніпра продавали небезпечне печиво із канцерогенами (фото)
У супермаркеті АТБ у Дніпрі та львівському магазині "Форвард–КД" на вулиці Бузковій, 2 продавали небезпечне для здоров'я людини печиво, яке у своєму складі містить отруйні канцерогени, що сприяють утворенню та розвитку ракових захворювань.
Loading...
Load next