Концерти Моргенштерна в Україні: в СБУ розповіли чи вдасться виступити реперу (відео)

Концерти Моргенштерна в Україні: в СБУ розповіли чи вдасться виступити реперу (відео)
В Україні почався продаж квитків на концерти Моргенштерна. Виступи співака заплановано на 13-16 листопада в Запоріжжі, Харкові та Києві.

Російський реп-співак Моргенштерн має право в'їзду в Україну, проте, його творчість перебуває під забороною, тому на запланованих у листопаді 2021 року концертах він не зможе співати свої пісні.

Про це повідомляє видання "КП в Украине" з посиланням на власні джерела в Службі безпеки (СБУ).

В Україні почався продаж квитків на концерти МоргенштернаВони заплановані на 13-16 листопада в Запоріжжі, Харкові та Києві. Але як вони будуть проходити, поки що не відомо.

Дозвіл на продаж квитків на концерти дає Міністерство культури і інформаційної політики. Моргенштерн числиться в його "чорних списках". Не сам особисто, а його творчість. Для цієї людини немає заборони на в'їзд в Україну, але його пісні тут не дозволені, - повідомив виданню "КП" джерело в СБУ.

Співак може в'їхати в Україну, але якщо він назве прикордонникам метою приїзду свої концерти, то його не пропустять через заборону на творчість. Виступити з концертами Моргенштерну не дозволять, пояснив представник СБУ.

Нагадаємо, що наприкінці червня цього року російський реп-виконавець Алішер Валєєв (Моргенштерн) подав до ОАСК позов на Службу безпеки України через внесення його до списку осіб, які створюють загрозу національній безпеці країни та заборону в’їзду на територію держави.

Зокрема, нещодавно виконавець у прямому ефірі в мережі Instagram заявив про скасування українського туру, через незрозумілу ситуацію в Україні й також через те, що він боїться сюди їхати, бо переживає за своє життя. Однак, згодом Моргештерн записав відео в полі із соняшниками й заявив, що нібито зараз він знаходиться на території України. Потім він, разом зі своєю нареченою якій репер нещодавно зробив пропозицію, їхали на авто по трасі.

Читайте також
Гастролі російського репера Моргенштерна в Україні заборонені - СБУ Гастролі російського репера Моргенштерна в Україні заборонені - СБУ
Російський співак Моргенштерн входить до списку осіб, які становлять загрозу нацбезпеці України, його творчість пропагує культ насильства та створює передумови конфліктних ситуацій на концертах.
Кіркоров потрапив до "чорного списку" осіб, які загрожують нацбезпеці Україні Кіркоров потрапив до "чорного списку" осіб, які загрожують нацбезпеці Україні
Відомого російського артиста Філіпа Кіркорова, СБУ внесло до переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України.
Пропагує насильство та наркотики: в СБУ пояснили чому Моргенштерн потрапив у "чорний список" Пропагує насильство та наркотики: в СБУ пояснили чому Моргенштерн потрапив у "чорний список"
Російський реп-виконавець Моргенштерн потрапив до списку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України, через пропаганду насилля і наркотиків.
Loading...
Load next