Головні новини України за 8 липня

Головні новини України за 8 липня
Коротко про головне. Ніколи не пізно знати правду. ПравдаТУТ NEWS

"Не треба верещати, коли я говорю": депутати Шуфрич і Верещук посварились у прямому ефірі (відео)

Конфлікт між нардепами трапився після слів Шуфрича на адресу своєї колеги у Верховній Раді, яку він закликав "не верещати".

Никифоров вже працює: в ОП розповіли про перше завдання нового речника Зеленського

Новий речник Сергій Никифоров вже супроводжував президента Володимира Зеленського під час його офіційного візиту до Литви.

Трагедія з українкою в Єгипті: місцева поліція відсторонилась від розслідування (відео)

На єгипетському курорті Шарм Ель Шейх стався прикрий інцидент із туристкою з України. Жінка отримала численні травми під час катання на водному парашуті.

На півдні України після проливних дощів трапилось нашестя комарів (відео)

У Криму та Одеській області трапився "апокаліпсис" з комарів. Проте, південні території України страждають не лише від нашестя комарів, а й також від павуків, яких побільшало після їхньої появи.

Намальований портрет Ілона Маска ожив та співає: мільярдер зацікавився додатком, створеним в Україні (фото)

Найбагатша людина у світі – Ілон Маск вже став відомим своїми постами у Twitter, одного його твіту деколи досить для того, аби зробити компанію популярною, чи то навпаки – обвалити її акції.

Компанія подала позов до суду: "Нову пошту" оштрафували на 326 мільйонів гривень

Причина штрафу та перевірки компанії поштового зв'язку - велика кількість скарг українців щодо неякісного обслуговування та порушення їхніх прав. Зокрема, Держпродспоживслужба запросила максимальний розмір штрафу.

Стрілянина у центрі Києва: голосіївському стрілку оголосили підозру, який поранив поліцейського

Спершу стало відомо про двох постраждалих внаслідок стрілянини на Голосіївському проспекті - стрілок поранив поліцейського та цивільного чоловіка. Однак, згодом виявилось, що внаслідок збройного інциденту постраждало троє осіб.

 

Loading...
Load next