Гол Ярмоленка у ворота збірної Нідерландів претендує на звання найкращого на Євро-2020 (відео)

Гол Ярмоленка у ворота збірної Нідерландів претендує на звання найкращого на Євро-2020 (відео)
Гол вінгера збірної України Андрія Ярмоленка потрапив у список найкращих на чемпіонаті Європи з футболу за версією УЄФА. Цього разу українець відзначився фірмовим ударом з лівої.

Лідер збірної України Андрій Ярмоленко може отримати визнання за підсумками чемпіонату Європи, оскільки його гол у ворота збірної Нідерландів претендує на звання найкращого на Євро-2020. Зокрема, УЄФА на своєму офіційному сайті оголосив список номінантів на найкращий гол за підсумками матчів 1-го туру Євро-2020, де в тому числі є забитий м'яч 31-річного українця, який потрапив до списку з десяти номінантів.

Однак, зауважимо, що навіть цей гол українського футболіста не приніс тоді Україні, яка в тому матчі поступилася з рахунком 2:3.

Окрім Ярмоленка до списку номінантів потрапили Кевін де Брейне (Бельгія), Міккель Дамсгор (Данія), Лоренцо Інсіньє, Федеріко К'єза (обидва - Італія), Лука Модрич (Хорватія), Альваро Мората (Іспанія), Поль Погба (Франція), Кріштіану Роналду (Португалія) та Патрік Шик (Чехія).

Нагадаємо, що український вінгер англійського клубу "Вест Хем" Андрій Ярмоленко погодився на перехід у турецький "Фенербахче", в якому йому обіцяють чималу зарплату. Відомо, що турецький клуб вже практично погодив перехід Ярмоленка до складу своєї команди. Також у трансфері можливого гравця особисто зацікавлений головний тренер стамбульського клубу Вітор Перейра.

Читайте також
Український гравець Яремчук забив гол за "Бенфіку" на чемпіонаті Португалії (відео) Український гравець Яремчук забив гол за "Бенфіку" на чемпіонаті Португалії (відео)
У 5-му турі чемпіонату Португалії Бенфіка на виїзді розгромила Санта-Клару з рахунком 5:0. Так, у цьому португальцям допоміг українець Роман Яремчук, який вийшов на поле на заміну на 64-й хвилині, а вже через п’ять хвилин футболіст відзначився голом.
Збірна України програла Нідерландам з рахунком 2:3 Збірна України програла Нідерландам з рахунком 2:3
Українські футболісти з рахунком 2:3 програли команді Нідерландів у матчі першого туру групового етапу чемпіонату Євро-2020.
Нідерланди - Україна: прогноз букмекерів на матч Євро-2020 Нідерланди - Україна: прогноз букмекерів на матч Євро-2020
Футбольний чемпіонат Євро 2020, який через пандемію COVID-19 відтермінували на рік розпочався учора, 11 червня і завершиться 11 липня.
Loading...
Load next