Щеплень та тестів не потрібно: Німеччина відкриває кордони для усіх українців

Щеплень та тестів не потрібно: Німеччина відкриває кордони для усіх українців
Українським туристам не потрібно буде ні вакцинуватись, ні робити тестування на COVID-19 для того аби потрапити у Німеччину. Правило стосується всіх, хто мешкає в Україні понад 6 місяців, а не лише володарів українських паспортів.

Федеральне міністерство внутрішніх справ Німеччини в п’ятницю, 16 липня, оновило перелік держав, із яких дозволений безперешкодний в’їзд до країни. До цього переліку увійшла й Україна, повідомляє Deutsche Welle з посиланням на сайт МВС Німеччини.

Дозвіл на "необмежений в’їзд" набуває чинності з неділі, 18 липня. Проте, рішення стосується лише резидентів України - тобто тих, хто перебуває там не менш як останні шість місяців, зможуть вільно в’їжджати до Німеччини без будь-яких обмежень.

Так, українці та інші мандрівники зможуть в'їжджати до Німеччини з туристичною або іншою метою, не надаючи до того ж підтвердження про повне щеплення або інші документи, що підтверджують відсутність інфікування, а також негативного тесту.

Зокрема, до переліку безпечних країн, окрім України, увійшли ще 25 країнАлбанія, Вірменія, Австралія, США, Канада, Ізраїль тощо. Цей перелік складається на основі рекомендацій ЄС, де 15 липня визнали Україну безпечною під епідемічним кутом зору

Читайте також
Львів і "червона" зона: правила користування громадським транспортом (відео) Львів і "червона" зона: правила користування громадським транспортом (відео)
За дотриманням необхідних карантинних обмежень у громадському транспорті спостерігають водії, які у разі порушення правил мають викликати поліцію
Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео) Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео)
Світова пандемія значно вплинула на усі сфери людської діяльності, винятком не стала й туристична галузь України. Протягом минулого року туризм був змушений “виживати” в умовах декількох місячного локдауну та непередбачуваних карантинних обмежень. Вони не лише унеможливили звичну роботу готелів та туристичних місць, а й також не давали можливості у час пандемії в повному обсязі розвиватись туристичній галузі.
У Львові попри "жовту" зону школи працюватимуть у звичному режимі: вчителі мають мати довідку чи тест (відео) У Львові попри "жовту" зону школи працюватимуть у звичному режимі: вчителі мають мати довідку чи тест (відео)
Львів завжди можемо перейти на онлайн-навчання, але, оскільки дистанційна освіта не дає ефекту, тому наразі варто використовувати кожен день очного навчання.
Loading...
Load next