Не потрапив в заявку: Яремчук не гратиме за "Гент" на єврокубкових матчах

Не потрапив в заявку: Яремчук не гратиме за "Гент" на єврокубкових матчах
Форвард бельгійського "Гента" і збірної України може продовжити кар'єру в португальській "Бенфіці". Лісабонський футбольний клуб має намір придбати 25-річного нападника вже цього літа.

Сьогодні, 22 липня, бельгійський "Гент" зіграє перший матч 2-го раунду кваліфікації Ліги конференцій проти "Волеренги". Однак, один із головних гравців бельгійського клубу, Роман Яремчук сенсаційно не потрапив в заявку на старт єврокубка, йдеться на сайті УЄФА.

Разом зі своїм колегою до заявки також не потрапив українець Роман Безус, який також грає за "Гент". Однак відсутність півзахисника пов'язана з тим, що він лише повернувся з відпустки, то з ситуацією Яремчука все не так просто.

Регламент УЄФА передбачає, що упродовж трансферного періоду ви можете додавати гравців до заявки у кожному кваліфікаційному раунді. Тож цілком реально, що Яремчук ще може з’явитися. Щойно він приїде, я поговорю з ним, щоби з’ясувати всю ситуацію та послухати його бажання. Тоді ми побачимо, чи він ще гратиме за нас. Після цієї розмови ми дізнаємося більше.

Потенційно він хотів би залишити Гент і керівництво клубу також пообіцяло йому трансфер. Але поки ще нічого конкретного немає, - повідомив головний тренер "Гента" Гейн Вангазебрук.

Українські ЗМІ також повідомляють, що можлива відсутність Романчука у заявці - збільшення ринкової ціни найкращого форварда команди. Ймовірно, саме тому "Гент" і не став заявляти його на матчі єврокубків.

Нагадаємо, що гравець збірної України Яремчук може перейти у португальську "Бенфіку".  Зауважимо, що наразі між сторонами футбольних клубів узгоджується сума відступних. Також своєю чергою бельгійці хочуть отримати близько 25 мільйонів євро за свого гравця, водночас португальці намагаються знизити суму.

Читайте також
П'ять гравців збірної України подорожчали після Євро-2020 П'ять гравців збірної України подорожчали після Євро-2020
Найдорожчим українським гравцем залишається півзахисник Руслан Малиновський, ціна якого не змінилася після Євро-2020 та становить 30 мільйонів євро.
Після дебюту у матчі з "Спартаком": "Бенфіка" перейменувала Twitter на честь Яремчука (фото) Після дебюту у матчі з "Спартаком": "Бенфіка" перейменувала Twitter на честь Яремчука (фото)
Гол спершу записали на українця та згодом переписали на захисника московського клубу й зарахували, як автогол.
Гравець збірної України Яремчук може перейти у португальську "Бенфіку": клуби ведуть переговори Гравець збірної України Яремчук може перейти у португальську "Бенфіку": клуби ведуть переговори
Окрім португальського клубу "Бенфіка" українським нападником, який наразі грає за бельгійський "Гент" Романом Яремчуком, зацікавились також провідні клуби Англії, Італії та Німеччини.
Loading...
Load next