Світоліна здобула перемогу у другому колі Олімпіади-2020, українка вийшла до 1/8 фіналу

Світоліна здобула перемогу у другому колі Олімпіади-2020, українка вийшла до 1/8 фіналу
Українська тенісистка відігралася після поразки у першому сеті та продовжує боротьбу на Олімпіаді.

Українська тенісистка Еліна Світоліна успішно подолала другий раунд на Олімпіаді-2020 у Токіо. У трьох сетах вона обіграла 51-шу ракетку світу Айлу Томлянович з Австралії.

Для найсильнішої тенісистки України матч проти Томлянович став третім на Олімпіаді у Токіо. Після вильоту з парного турніру, де Світоліна грала разом із Даяною Ястремською, українка розпочала виступи в одиночному турнірі з нелегкої перемоги над німкенею Лаурою Зігемунд.

З австралійкою Світоліна зустрілася вчетверте, в трьох попередніх матчах перемогу здобувала саме Еліна. Цього разу українці для перемоги знадобилося три сети, а сама зустріч тривала - годин.

У першій партії перемога залишився за Еліною, яка одразу ж взяла подачу суперниці. Та з годом, Томлянович відповіла по ходу сету трьома брейками і завершила його на свою користь.

Другий сет для українки розпочався невдало. Проте, Світоліна змогла зібратися і вирвати перемогу в сеті, зробивши два брейки.

Третю партію українка розпочала дуже впевнено, взявши дві подачі суперниці. Спершу Світоліна цю перевагу розгубила, однак все ж змогла виграти матч. 

Нагадаємо, найкраща шаблістка світу українка Харлан сенсаційно залишила Олімпіаду, оскільки вилетіла в першому ж бою.

 

Читайте також
Українська тенісистка Світоліна уперше в кар'єрі пройшла у півфінал на Олімпіаді Українська тенісистка Світоліна уперше в кар'єрі пройшла у півфінал на Олімпіаді
Світоліна стала першою представницею України, яка зіграє у півфіналі одиночного розряду Олімпіади.
Світоліна здобуває чергову перемогу та виходить до чвертьфіналу Олімпіади-2020 Світоліна здобуває чергову перемогу та виходить до чвертьфіналу Олімпіади-2020
Перед початком матчу Світоліна стала найрейтинговішою тенісисткою (шоста у рейтингу) на Олімпіаді 2020 року в жіночому турнірі.
Ще одна медаль для України на Олімпіаді-2020: тенісистка Світоліна завоювала "бронзу" Ще одна медаль для України на Олімпіаді-2020: тенісистка Світоліна завоювала "бронзу"
Українка Світоліна здобула першу медаль для України у тенісі на Олімпійських іграх.
Loading...
Load next