Скандал у "Дизель шоу": актори відповіли на звинувачення в расизмі та гомофобії (відео)

Скандал у "Дизель шоу": актори відповіли на звинувачення в расизмі та гомофобії (відео)
В "Дизель Шоу" відповіли на критику расистського та гомофобного номеру під назвою "Тарас-Папуас".

Автори та актори комедійно-розважальної програми "Дизель Шоу" відповіли на звинувачення в расизмі і гомофобії після скандального номеру про "Тараса-Папуаса", який вийшов на українські телеекрани 30 квітня цього року в ефірі телеканалу ICTV. Зокрема, український блогер і переможець програми "Розсміши коміка" Віктор Вемуна у своєму Instagram звинуватив комедійне шоу "Дизель Шоу" в расизмі та гомофобії.

Художній керівник "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов і шеф-редактор Олексій Бланар заявили, що не жартували над темношкірими й представниками ЛГБТ-спільноти й переконують, що "висміяли тенденції світового кінематографа, захищаючи українську класику від популярних рішень".

Цим роликом ми точно не хотіли нікого образити, це справжнісінький приклад сатири. Ми висміяли тенденції світового кіно, намагаючись захистити українську класику від популярних рішень, - йдеться у заяві гумористичного шоу.

Окрім цього, на думку Крутоголова та Бланара, у номері "Тарас-Папуас" немає ані расистських, ані гомофобних жартів, а заяву блогера Вемуна вони назвали "неіснуючими дурницями".

У своїй заяві вони також поділилися реакцією своїх глядачів на випуск, відзначаючи, що він багатьом сподобався й додали декілька скрінів таких коментарів:

  • Хлопці, ви молодці! Шкода тільки - видно Зе сильно засмучений, що тепер ваше шоу стало популярнішим Кварталу. Нападки на вас почнуть посилюватися!
  • Відмінна мініатюра. Ви зі своєю толерантністю вже з розуму сходите. Дійсно пропаганда афроамериканців і різних сексуальних меншин задовбала ...
  • Оскар в студію !!!! Номер шикарний!

Проте, на заяву "Дизель шоу" відреагував й сам Віктор Вемуна:

Нагадаємо, що на расистську та гомофобну ситуацію у номері звернув увагу не лише Віктор Вемуна. На расистський скандал навколо "Дизель шоу" відреагували українські зірки, зокрема alyona alyona, Джамала та Олександра Заріцька, які підтримали Віктора.

Читайте також
"Дизель шоу" потрапило у скандал через расистські та гомофобні жарти (відео) "Дизель шоу" потрапило у скандал через расистські та гомофобні жарти (відео)
В одному з номерів гумористичного шоу актори висміяли темношкірого хлопця, який, за сценарієм номеру мав знятися в нібито новому українському фільмі Netflix в образі Тараса Бульби.
Скандал між Кароліною Ашіон та Міністром культури згадали у американському виданні Скандал між Кароліною Ашіон та Міністром культури згадали у американському виданні
У матеріалі американського видання журналісти згадали не лише ситуацію з расизмом щодо Ашіон, а нещодавній скандал із "Дизель шоу".
Головні новини України за 29 липня Головні новини України за 29 липня
Коротко про головне. Ніколи не пізно знати правду. ПравдаТУТ NEWS
Loading...
Load next