"Нам потрібна правда": дівчина Шишова звертається до Заходу (відео)

"Нам потрібна правда": дівчина Шишова звертається до Заходу (відео)
Божена Жолудь вже надіслала звернення у посольство США. Вона планує передати такі ж заяви в інші посольства.

Божена Жолудь – дівчина Віталія Шишова, намагається привернути увагу світової спільноти до його загибелі. Вона надіслала до дипустанов декількох держав відповідні звернення.

Про це повідомив Telegram-канал "Беларускі Дом ва Украіне (БДУ)".

Божена розповіла, що вже надіслала звернення у посольство США. Надалі вона пообіцяла передати такі ж заяви в інші посольства: Польщі, Великої Британії, Німеччини, Франції.

Хочу привернути увагу світової спільноти у справі про вбивство мого цивільного чоловіка Віталія Шишова, - сказала дівчина. 

Проте, змісту звернення вона не оприлюднила. 

Нагадаємо, що слідчий комітет Білорусі порушив кримінальну справу проти Божени Жолудь — дівчини керівника "Білоруського дому в Україні" Віталія Шишова, якого на початку серпня знайшли повішеним у Києві.

Також сьогодні під посольством Білорусі в Києві близько десятка людей з біло-червоно-білими національними прапорами провели мітинг.

Вони вимагали від міжнародних організацій звернути увагу "на знущання над людьми в тюрмах Білорусі".

Зазначимо, що 3 серпня зниклого громадянина Білорусі Віталія Шишова знайшли повішеним в одному із київських парків неподалік від місця його проживання. 
 

Читайте також
Біля посольства Білорусі відбулася акція пам’яті білоруського опозиціонера Шишова (фото) Біля посольства Білорусі відбулася акція пам’яті білоруського опозиціонера Шишова (фото)
Небайдужі українці зібрались, аби вшанувати пам'ять загиблого лідера "Білоруського дому" в Україні Віталія Шишова.
"Гусь за Білорусь": у Києві відбулася акція проти репресій режиму Лукашенка (фото) "Гусь за Білорусь": у Києві відбулася акція проти репресій режиму Лукашенка (фото)
Гусак символізує назву міста Гаага, де розташований Міжнародний кримінальний суд, який буде розглядати протиправні дії лукашенківського режиму, як злочини проти людяності.
Лукашенко може шантажувати Україну присутністю російських військ - Тихановська Лукашенко може шантажувати Україну присутністю російських військ - Тихановська
Тихановська наголосила, що режим Лукашенка може використовувати присутність російських військ на території Білорусі для шантажу України та західних сусідів. На її думку, загрози можуть бути найрізноманітніші.
Loading...
Load next