Намагались поспілкуватись з Зеленським: затриманих на Черкащині ветеранів відпустили (відео)

Намагались поспілкуватись з Зеленським: затриманих на Черкащині ветеранів відпустили (відео)
Черкаські правоохоронці затримали ветеранів російсько-української війни, які приїхали на відкриття артоб'єкт "Серце України" на Черкащині.

Сьогодні, на Черкащині поліція застосувала силу проти ветеранів та активістів, які намагалися поставити запитання президенту Зеленському й цим самим намагались зірвати захід за участю президента. В результаті цього шістьох осіб було затримано, повідомили у пресслужбі поліції у Черкаські області та Нацкорпусі

Кілька чоловіків намагалися встановити звукопідсилювальну апаратуру у місці проведення заходу з участю керівництва держави. При цьому в учасників акції не було відповідних дозволів. Кількох громадян правоохоронці доставили до місцевого відділку поліції, - повідомили раніше у поліції.

Однак, черкаських ветеранів відпустили із Звенигородського райвідділу поліції: "Ніхто, звичайно, пояснень незаконного затримання не давав, тим більше вибачень за розбиту техніку та поведінку правоохоронців"

В цей час Зеленський сидить в Києві та розповідає про "майбутню деокупацію Криму". Хочу нагадати, що території звільняють не саміти та мирні ініціативи, а українські військові. Ті самі, від яких Зеленський сьогодні відгороджується кордонами силовиків, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що спроби декількох десятків ветеранів АТО поспілкуватися з Зеленським закінчилися масовою бійкою та розтрощеною апаратурою. Після фізичного конфлікту кількох людей затримали та завантажили в автозак.

Зокрема, ветерани встановили музичну колонку, щоб президент їх почув, однак поліція пішла в атаку на людей. Сутичка між ветеранами та силовиками тривала недовго, оскільки ті швидко повалили колонки.

 

Читайте також
Їхали до Зеленського: на Черкащині поліцейські побили ветеранів АТО (відео) Їхали до Зеленського: на Черкащині поліцейські побили ветеранів АТО (відео)
Спроби декількох десятків ветеранів АТО поспілкуватися з Зеленським закінчилися масовою бійкою та розтрощеною апаратурою. Після фізичного конфлікту кількох людей затримали та завантажили в автозак.
"Радянські" інсталяції та "сцена на могилах": чергові казуси до Дня Незалежності (відео) "Радянські" інсталяції та "сцена на могилах": чергові казуси до Дня Незалежності (відео)
Обговорення щодо радянських інсталяцій у Києві на Алеї Героїв Небесної Сотні досі не вщухають. Люди обурені встановленням совкових пам’яток на такому історичному місці, вважаючи це геть недоречним. Та не лише цим запам’ятається підготовка до Дня Незалежності, черговий факап від організаторів – встановлення сцени на братських могилах на території Маріїнського парку. У обох інцидентах обвинувачують міську владу Києва.
День прапора: Зеленський відвідав "серце України", а у Києві підняли найбільший прапор (відео) День прапора: Зеленський відвідав "серце України", а у Києві підняли найбільший прапор (відео)
У День Державного Прапора України паралельно із Черкащиною "синьо-жовтий" стяг підняли й в інших куточках нашої країни. Зокрема, у столиці відбулась урочиста церемонія й український прапор вже замайорів на площі перед будівлею парламенту.
Loading...
Load next