Марш захисників у Києві: учасники виконали відому пісню про Путіна (відео)

Марш захисників у Києві: учасники виконали відому пісню про Путіна (відео)
Марш захисників відбувається у Києві вже 3 рік поспіль. Також ходою йшли волонтери, родичі військових, військові медики та капелани.

У Києві з нагоди 30 річниці Незалежності о 14 годині розпочався Марш захисників України. Учасники заходу проспівали відому кричалку про президента Росії. 

Про це інформує 24 канал. 

Це трапилось на Хрещатику. У Марші беруть участь ветерани, волонтери та родичі військових.

Учасники маршу заспівали відому фанатську кричалку, присвячену президенту Росії, - мовиться у повідомленні.

Учасники маршу пройшли через бульвар Шевченка і Бессарабську площу до Хрещатику та Майдану Незалежності.

Зазначимо, що у Львові з нагоди Дня Незалежності України 24 серпня також пройшов "Марш нескорених". 

Десятки учасників бойових дій на Донбасі, волонтерів, майданівців, родини військовослужбовців і Героїв Небесної Сотні розпочали ходу з Личаківського цвинтаря, де вшанували Героїв Небесної Сотні й учасників Антитерористичної операції, нині а Операції об’єднаних сил.

Читайте також
Російська ведуча знову влаштувала істерику через пісню військових ЗСУ про Путіна (відео) Російська ведуча знову влаштувала істерику через пісню військових ЗСУ про Путіна (відео)
Пропагандистська російська ведуча Скабєєва знову влаштувала істерику на телебаченні через хіт "Путін ху*ло".
У Києві пройшла репетиція параду до Дня Незалежності: військові проспівали пісню про Путіна (відео) У Києві пройшла репетиція параду до Дня Незалежності: військові проспівали пісню про Путіна (відео)
Під час першої репетиції військового параду до Дня Незалежності в Києві військові хором під звук барабанів заспівали відому пісню про президента Російської Федерації - "Путін х**ло".
На репетиції параду до Дня Незалежності військові знову проспівали пісню про Путіна (відео) На репетиції параду до Дня Незалежності військові знову проспівали пісню про Путіна (відео)
У Києві на Хрещатику відбулася друга репетиція військового параду до Дня незалежності.
Loading...
Load next