Збірна України зіграє на матчі із командою Чехії у жовтій формі (відео)

Збірна України зіграє на матчі із командою Чехії у жовтій формі (відео)
У середу національна футбольна збірна України проведе у Пльзені товариський матч проти команди Чехії. Стартовий свисток арбітра пролунає о 21:45.

Сьогодні футбольна збірна України зіграє товариський матч проти Чехії, проте відбудеться це у експериментальному складі - розташування збірної України з різних причин покинули відразу 8 футболістів. Це Андрій Пятов, Микола Матвієнко, Ілля Забарний, Тарас Степаненко, Сергій Сидорчук, Віктор Циганков, Руслан Маліновський і Віталій Миколенко.

Зокрема, поєдинок відбудеться у Пльзені на стадіоні "Дусан-Арена". Збірна України в товариському поєдинку зустрінеться з командою Чехії - початок матчу – о 21:45 за київським часом.

Окрім цього, стало також відомо в якій формі сьогодні збірна України зіграє, повідомляє пресслужба УАФ. 

На нараді за участі представників команд та офіційних осіб матчу було вирішено, що збірна України проведе зустріч у жовтому комплекті форми. Чехи зіграють у червоному, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що раніше російським політикам не сподобалося зображення Криму в складі України, яке зображене на новій формі української збірної до Євро-2020. Зокрема депутат Державної Думи Росії зробив відверту заяву щодо екіпірування України, у якому та гратиме на чемпіонаті Європи. Посадовець заявив, що "сподіваюся, що цю форму заборонять. Це вислів якоїсь політичної позиції, яка різниться з позицією нашої країни. Конфлікт закладено, використовуючи форму".

Однак, спілка європейських футбольних асоціацій (УЄФА) схвалила форму збірної України для виступу на Чемпіонаті Європи - Євро-2020, попри протести Російської Федерації та заяви про те, що у новій формі "закладений конфлікт".

Читайте також
Втратила перемогу: матч між збірнами України та Казахстану закінчився внічию (відео) Втратила перемогу: матч між збірнами України та Казахстану закінчився внічию (відео)
Збірна України провела першу гру під керівництвом нового наставника та головного тренера Олександра Петракова. Рахунок із командою Казахстану на другій хвилині відкрив 25-річний львів'янин Роман Яремчук.
Україна - Фінляндія: Петраков визначився із складом команди на матч кваліфікації до ЧС-2022 (відео) Україна - Фінляндія: Петраков визначився із складом команди на матч кваліфікації до ЧС-2022 (відео)
Наразі українська збірна посідає в групі 2-е місце, маючи однакову кількість очок з фінами. Лідирує в групі Франція. Збірній України залишилося зіграти ще три поєдинки, два з яких вона проведе у жовтні.
"Герой" матчу з Україною: гравець збірної Казахстану Валіуллін провалив тест на допінг (відео) "Герой" матчу з Україною: гравець збірної Казахстану Валіуллін провалив тест на допінг (відео)
УЄФА відкрив справу проти гравця Казахстану Валіулліна, який провалив тест на допінг. Саме цей гравець забив два голи в ворота збірної України (2: 2) в матчі кваліфікації ЧС-2022.
Loading...
Load next